Om oppdateringen for Mac OS X v10.6.1

Denne oppdateringen anbefales for brukere av Mac OS X v10.6 Snow Leopard og inkluderer generelle rettelser for operativsystemet som forbedrer stabilitet, kompatibiliteten og sikkerheten på maskinen din.

Mac OS X 10.6 Snow Leopard-eskeMac OS X v10.6.1-oppdatering

Hvis du ønsker detaljert informasjon om sikkerhetsinnholdet i denne oppdateringen, kan du besøke dette webstedet.

Oppdaterer systemet ditt

Du bør sikkerhetskopiere systemet før installering. Du kan bruke Time Machine.

Ikke avbryt installeringsprosessen etter at du har startet den. Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte.

Velg Programvareoppdatering fra Apple () menyen for å søke etter den seneste Apple-programvaren på Internett automatisk, inkludert denne oppdateringen.

Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Når Programvareoppdateringer viser "Din programvare er oppdatert," kan du være sikker på at alle tilgjengelige oppdateringer har blitt installert.

Merk at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når installert ved hjelp av Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må dessuten installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Du kan manuelt laste ned installasjonsprogram for oppdateringen. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. Disse versjonene av de frittstående installasjonsprogrammene er tilgjengelige fra Nedlastinger fra Apple Support.

Hva er inkludert?

• Forbedrer kompatibilitet med noen Sierra Wireless 3G modemer
  • Adresserer et problem hvor noen kompatibilitets skriverdrivere kanskje ikke vises skikkelig i Legg til skrivernavigering
  • Adresserer et problem som kan føre til at avspilling av DVDer kan stoppe uventet
  • Adresserer et problem som kan gjøre det vanskelig å fjerne et objekt fra Dock
  • Løser et problem hvor tastatursnarveien Kommando-Tilvalg-T noen ganger henter opp menyen for spesialtegn i programmer slik som Mail og TextEdit
  • Adresserer tilfeller hvor automatisk kontooppsett i Mail ikke fungerer
  • Løser problemer ved sending av e-post via bestemte SMTP-tjenere
  • Adresserer et problem som fører til at Motion 4 ikke svarer
  • Innkluderere en oppdatering av Adobe Flash Player plug-in versjon 10.0.32.18