Krav for Mac OS X v10.5

Mac OS X v10.5 Leopard krever:

• En Mac-maskin med Intel-, PowerPC G5- eller PowerPC G4-prosessor (867 MHz eller raskere)
  • 512 MB hukommelse eller mer
  • En DVD-stasjon for å installere
  • 9 GB med ledig diskplass eller mer
  • Enkelte funksjoner krever en kompatibel Internett-tjenesteleverandør (omkostninger kan påløpe).
  • Enkelte funksjoner krever Apples MobileMe-tjeneste (omkostninger påløper).

Merknader

1. Datamaskiner med prosessoroppgraderingskort støttes ikke av Mac OS X. Selv om Mac OS X blir installert og ser ut til å fungere normalt på noen datamaskiner med tredjeparts mikroprosessoroppgraderingskort, yter ikke Apple teknisk støtte eller assistanse for Mac OS X i en slik sammenheng. Ta kontakt med produsenten av mikroprosessoroppgraderingskortet for å få informasjon om kundestøtte.
  2. Se webområdet med tekniske spesifikasjoner for Mac OS X Leopard for å få flere opplysninger.
  3. Du kan også lese Før du installerer-dokumentet som du finner på Mac OS X-installasjonsdisken.