iPod touch: Hvilke funksjoner i iPhone 3.1-programvaren støttes av min iPod touch?

iPhone 3.1.1 programvareoppdatering er en betalt oppdatering som har mange nye funksjoner for alle iPod touch-modeller. Funksjoner og muligheter varierer mellom iPod touch-modellene, og noen funksjoner er bare tilgjengelige på nyere modeller.

Bruk denne tabellen til å finne ut hvilke funksjoner i iPhone 3.1-programvaren som er tilgjengelig for din iPod touch-modell:

Klipp ut, Kopier og Lim inn
Liggende tastatur
Spotlight-søk
Foreldrekontroll
Rist for å mikse
Tilkobling mellom enheter1 2
Kjøp filmer, TV-programmer,
lydbøker via WiFi3
Taleopptak
Stereo Bluetooth4
Talekontroll5
Særlige behov

Merknader:

1. Tilkobling mellom enheter krever kompatible programmer, som kan lastes ned fra App Store når de er tilgjengelige.
  2. Den opprinnelige iPod touch støtter ikke bruk av Bluetooth ved tilkobling mellom enheter. Den kan bruke WiFi til node-til-node-forbindelse.
  3. Tilgjengelig kun i land der filmer, TV-programmer og lydbøker kan bestilles via iTunes.
  4. Krever separat tilbehør
  5. Bruk av taleopptak og talekontroll krever Apple øretelefoner med fjernkontroll og mikrofon eller en kompatibel hodetelefon og mikrofon fra en annen leverandør.

Hvis du vil se en liste over tilleggsfunksjoner og muligheter som er tilgjengelige på alle iPod touch-modeller, kan du besøke iPod touch programvareoppdatering. iPhone 3.1.1-programvareoppdatering er tilgjengelig for kjøp via iTunes.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.