Om Mac OS X 10.5.7-oppdateringen

Mac OS X 10.5.7-oppdateringen anbefales for Mac OS X v10.5 Leopard. Den inkluderer generelle rettelser til operativsystemet som forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheten til Mac-maskinen. Du finner detaljert informasjon om sikkerhetsoppdateringer på dette webstedet.

Viktig: Les avsnittet nedenfor før du installerer.

• Sikkerhetskopier datamaskinen før du installerer oppdateringer.
  • Lukk alle åpne programmer før du starter installeringen.
  • Ikke avbryt installeringen.
  • Det kan oppstå uventede resultater hvis du har installert endringer i systemprogramvare som er levert av tredjeparter, eller hvis du har endret operativsystemet på annen måte. (Dette gjelder ikke normal installering av programvare.)
  • Hvis det oppstår problemer under installering, for eksempel hvis programvareoppdateringen stopper opp, kan du lese denne artikkelen.

Installere oppdateringen

Bruk Programvareoppdatering eller det frittstående installeringsprogrammet for å oppdatere til Mac OS X 10.5.7. Du behøver bare å bruke én av disse metodene for å oppdatere datamaskinen.

Programvareoppdatering

Velg ProgramvareoppdateringApple-menyen for å søke automatisk etter den nyeste Apple-programvaren på Internett, inkludert denne oppdateringen. (Programvareoppdatering kan ha koblet deg til denne artikkelen for å gi mer informasjon om oppdateringen.) Hvis datamaskinen ikke er oppdatert, kan du få tilbud om å installere flere programvareoppdateringer. Vær oppmerksom på at størrelsen på en oppdatering kan variere fra datamaskin til datamaskin når du installerer via Programvareoppdatering. Enkelte oppdateringer må dessuten installeres før andre, så du bør kjøre Programvareoppdatering mer enn én gang for å være sikker på at du har fått alle tilgjengelige oppdateringer.

Frittstående installeringsprogram

Last ned installeringsprogrammet for oppdateringen, og kjør programmet manuelt. Dette alternativet er nyttig hvis du må oppdatere flere datamaskiner, men bare vil laste ned oppdateringen én gang. Disse versjonene av de frittstående installeringsprogrammene er tilgjengelige via Nedlastinger fra Apple Støtte.

Mac OS X 10.5.7-oppdateringen anbefales for alle versjoner av Mac OS X 10.5 til og med 10.5.6.

• Med deltaoppdateringen kan du oppdatere fra Mac OS X 10.5.6 til 10.5.7
  • Med kombinasjonsoppdateringen kan du oppdatere fra Mac OS X 10.5, 10.5.1, 10.5.2, 10.5.3, 10.5.4, 10.5.5 eller 10.5.6 til 10.5.7

Hva er inkludert?

Generelt

• Inneholder de nyeste sikkerhetsrettelsene.
  • Inneholder ekstra støtte for RAW-bilder for flere kameraer fra tredjepart.
  • Forbedrer ytelsen ved videoavspilling og markørbevegelser på nyere Mac-maskiner med NVIDIA-grafikk.
  • Løser et problem med Dvorak-tastaturoppsett i Mac OS X 10.5.6.
  • Forbedrer påliteligheten og nøyaktigheten til widgetene Konverterer, Aksjer, Vær og Movies Dashboard.
  • Løser en situasjon som kan forårsake problemer ved Gmail-pålogging.
  • Forbedrer påliteligheten ved synkronisering av kontakter med Yahoo!.
  • Utvidelsesplassverktøy for Mac Pro rapporterer nå riktig konfigurasjon for PCIe-plass.
  • Forbedrer nettverksytelsen ved tilkobling til visse Ethernet-svitsjer som har Flow Control aktivert.
  • Forbedrer stabiliteten for hjemmekataloger i nettverk på Mac OS X Server v10.4.
  • Forbedrer Finder-søkeresultater for nettverksvolumer som kanskje ikke støtter Spotlight-søk, som Mac OS X Server v10.4, Time Capsule og tredjeparts AFP-tjenere.
  • Inneholder flere forbedringer for Directory Service og Client Management.
  • Gir bedre ytelse ved tilkobling av trådløst tastatur og trådløs mus.

iCal

• Forbedrer den generelle påliteligheten med CalDav.
  • Forbedrer påliteligheten ved automatisk synkronisering med MobileMe.

Mail

• Løser pålitelighets- og synkroniseringsproblemer med Notes.
  • Løser et problem som kan forårsake at Blindkopi til-feltet fylles ut feil ved omdirigering av en melding fra Sendt-postkassen.

Foreldrekontroll

• Forbedrer konsistens mellom foreldrekontroller og programrestriksjoner.
  • Løser et problem der tidsgrenser kanskje ikke virker riktig for fullskjermspill og ved raskt brukerbytte.

Utskrift

• Løser et problem som kan forårsake at visse skrivere fra tredjepart skriver ut til feil papirskuff.
  • Brukerkontoer uten administratorrettigheter kan nå legge til og fjerne skrivere ved å aktivere foreldrekontroller og velge "Kan administrere skrivere".
  • Inkluderer andre pålitelighets- og stabilitetsforbedringer for utskrift.