Om Multi-Touch-styreflateoppdateringen for Windows XP og Vista 1.0

Denne oppdateringen forbedrer Multi-Touch-styreflatens reaksjonsevne og ytelse ved kjøring av Windows XP og Vista via Boot Camp på datamaskinene MacBook Air (slutten av 2008), MacBook (13-tommers, aluminium, slutten av 2008) og MacBook Pro (15-tommers, slutten av 2008).

1. Last ned oppdateringen fra Apple-webstedet ved hjelp av Windows XP eller Vista.
  2. Når nedlastingen er fullført, vises AppleMTTUpdate.exe på skrivebordet.
  3. Dobbeltklikk på AppleMTTUpdate.exe og følg instruksjonene på skjermen for å installere oppdateringen.
  4. Hvis din datamaskin ikke oppfyller kravene til oppdateringen, vil du få meldingen "Denne oppdateringen er ikke beregnet for denne datamaskinen og vil ikke bli installert" når du starter oppdateringen.
  5. Følg instruksjonene i Veiviser for oppdatering av enhetsdriver.Når oppdateringen er ferdig installert, vises et installasjonsveiviserbilde med meldingen "Driverne er installert på denne datamaskinen".

Du finner mer informasjon om hvilke forbedringer denne oppdateringen inneholder i Boot Camp: Problemer ved bruk av høyreklikk med Multi-Touch-styreflate i Windows eller Boot Camp: Problemer ved bruk av Multi-Touch-styreflate i Windows.

Denne oppdateringen blir ikke automatisk tilbudt datamaskiner som kjører 64-bits utgaver av Microsoft Vista. De brukerne må laste ned oppdateringen fra dette webstedet og implementere den.

Følg denne framgangsmåten for å finne ut om oppdateringen allerede er implementert.

1. Klikk på Alle programmer og deretter Tilbehør fra Windows Start-menyen.
  2. Marker Systemverktøy.
  3. Marker Systeminformasjon.
  4. Åpne Programvaremiljø ved å klikke på plusstegnet ved siden av.
  5. Klikk på Signerte drivere.  Apple Multi-Touch og Apple Multi-Touch Mouse skal ha versjon 2.1.2.100 hvis denne oppdateringen er implementert.

Merknad: Som standard er .exe og andre filtyper skjult. Følg denne framgangsmåten for å vise filtypene:

1. Gå til Start-meny > Innstillinger > Kontrollpanel > Mappealternativer.
  2. I kontrollpanelet Mappealternativer klikker du på Vis-fanen.
  3. Deaktiver "Skjul filetternavn for kjente filtyper".
  4. Klikk på OK.