Synkronisere kontakter og kalendere til iPod med iTunes for Windows Vista eller Windows 7

Lær hvordan du synkroniserer kontakter og kalendere til iPod med iTunes for Windows Vista eller Windows 7.

iTunes kan synkronisere1 kontaktene og kalenderne dine fra Microsoft Outlook og Windows Kontakter (tidligere Microsoft adressebok) til alle iPod med skjerm.

1. Største antall kontakter som støttes, varierer etter iPod-modell.

Merk: iTunes kan synkronisere filer av typen vCards (.vcf) og Windows Kontakter (.contact), men bare fra ett program om gangen. Hvis du synkroniserer fra Outlook og deretter fra Windows Kontakter, overskrives dine tidligere kontakter. Du trenger Outlook 2003 eller en nyere versjon for å kunne synkronisere kontakter og kalendere fra Outlook. Windows 7 har ikke Windows Kontakter. Windows Kontakter kan lastes ned som en del av Windows Live Essentials.

Denne artikkelen tar opp hvordan du skal synkronisere kontakter og kalendere til iPod i Windows Vista. For å lære hvordan du skal synkronisere kontakter og kalendere fra Windows XP og Windows 2000, kan du gå hit.

Slik konfigurerer du iTunes for synkronisering av kontakter til iPod:

1. Åpne iTunes.
  2. Koble til iPod og vent til den vises i panelet iTunes-kilder.
  3. I panelet Enheter markerer du iPod. Da vises iPod-valgene.
  4. Klikk på Info.

5. Marker avkrysningsruten Synkroniser kontakter fra.
  6. Fra menyen velger du programmet (Outlook eller Windows Kontakter) som inneholder kontaktene du vil synkronisere med iPod.
  7. Klikk på Ta i bruk.

Tips: iTunes for Windows kan bare synkronisere Microsoft Outlook og Windows Kontakter automatisk. Merk: Kontaktgrupper fra Windows Kontakter kan ikke synkroniseres med iPod.

Merk: iTunes for Windows kan bare synkronisere kontakter fra én kilde om gangen, enten Outlook eller Kontakter. Hvis du endrer synkroniseringskilde, overskriver de nye kontaktene de tidligere lagrede kontaktene.

Konfigurere iTunes for synkronisering av kalendere til iPod

1. Åpne iTunes.
  2. Koble til iPod og vent til den vises i panelet iTunes-kilder.
  3. I panelet Enheter markerer du iPod. Da vises iPod-valgene.
  4. Klikk på Info og rull ned.
  5. Marker avkrysningsruten Synkroniser kalendere fra Microsoft Outlook.
  6. Velg Alle kalendere, eller marker de bestemte kalenderne du vil synkronisere.
  7. Klikk på Ta i bruk.

Tips: iTunes for Windows kan bare synkronisere Microsoft Outlook automatisk. For å synkronisere kalendere fra Windows Kalender eksporterer du kalenderne til en .ics-fil og importerer dem til Outlook.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.