Trådløs Apple-mus: Slik endrer du trykkfølsomhet, sporingshastighet og dobbeltklikkhastighet

Lær hvordan du endrer innstillingene for trykkfølsomhet, sporingshastighet og dobbeltklikkhastighet på en trådløs Apple-mus.

Trykkfølsomhet
Du kan bestemme trykket som er nødvendig for å klikke på museknappen, ved å endre trykkfølsomheten. Økning av nødvendig trykk får musen til å føles stivere, og reduksjon av nødvendig trykk får museknappen til å føles mykere.

Slik endrer du trykkfølsomheten:

1. Ta av dekslet på undersiden av musen.

2. Skyv bryteren ovenfor lampen til posisjonen du synes er mest behagelig.

• Skyv bryteren mot plusstegnet for å øke nødvendig trykk på knappen.
    • Skyv bryteren mot minustegnet for å redusere nødvendig trykk på knappen.

3. Sett på plass dekslet på undersiden.

Endring av musens trykkfølsomhet

Sporingshastighet og dobbeltklikkhastighet
Sporingshastigheten bestemmer hvor raskt pekeren beveger seg på skjermen. Dobbeltklikkhastigheten bestemmer hvor raskt du må dobbeltklikke for å markere noe. Bruk Systemvalg til å endre disse egenskapene for musen.

1. Velg Apple-meny > Systemvalg.

2. Klikk på musesymbolet.

Musesymbol i Systemvalg

3. Endre sporingshastigheten og dobbeltklikkhastigheten til et nivå som passer deg.

Systemvalg for mus

Hvis du vil ha informasjon om ergonomi, helse og sikkerhet, kan du gå til Apples websted for ergonomi.

Denne informasjonen kommer fra brukerhåndboken for trådløs Apple-mus.