Apple Wireless Keyboard-tastaturer og mus: Systemkrav

Lær om systemkravene for Apple Wireless Keyboard-tastaturer og Apple Wireless Mouse-enheter.

Apple Wireless Keyboard-tastaturet i aluminium (2009) krever:

Apple Magic Mouse krever:

• En Macintosh-datamaskin med innebygget Bluetooth.
  • Mac OS X v10.5.8 eller nyere med Wireless Mouse Software Update 1.0, eller Mac OS X v10.6.1 Snow Leopard med Wireless Mouse Software Update 1.0.
    Obs: Momentrulling støttes bare i Mac OS X v10.6 Snow Leopard.
  • To AA-batterier (følger med).  Se Apple Wireless Keyboard og Mouse: Slik setter du inn batterier for å lære hvordan du skifter batteriene.

Apple Wireless Keyboard-tastaturet i aluminium (2009) krever:

• En Macintosh-maskin med innebygget Bluetooth.
  • Mac OS X v10.4.10 eller nyere.
  • To AA-batterier for Apple Wireless Mouse (2007).
  • Tre AA-batterier for Apple Wireless Keyboard-tastaturet (2007).

Det originale Apple Wireless Keyboard-tastaturet eller Apple Wireless Mouse krever:

• En Macintosh-maskin med innebygget Bluetooth eller en D-Link USB-Bluetooth-adapter (delnummer DBT-120, rev. B2 eller nyere).
  • Mac OS X versjon 10.2.6 eller nyere.
  • To AA-batterier for Apple Wireless Mouse.
  • Fire AA-batterier for Apple Wirelss Keyboard-tastatur.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.