Mighty Mouse: Endre innstillinger for Dashboard og Exposé

Hvis du tilordner en Mighty Mouse-knapp til en funksjon i Dashboard og Exposé-panelet i Systemvalg, men den ikke fungerer som forventet, går du til Mus-fanen i Tastatur og mus-panelet for å tilordne funksjonen til museknappen.

I og med at du kan tilordne funksjoner til museknapper både i Tastatur og mus-panelet og i Dashboard og Exposé-panelet, kan du utilsiktet overstyre en funksjon hvis du gir den samme knappen en ny funksjon i Dashboard og Exposé-panelet. Hvis knappen aktiveres i Mus-fanen i Tastatur og mus-panelet (ikke angitt til Av), brukes de nyeste innstillingene du tilordnet den, men det er ikke sikkert det andre valgpanelet viser den nyeste funksjonen.

Hvis en Mighty Mouse-knapp ikke fungerer som forventet, må du med andre ord gå til Mus-fanen i Tastatur og mus-panelet og tilordne funksjonen til museknappen.

Dette dokumentet vil bli oppdatert når mer informasjon blir tilgjengelig.