Hva du kan gjøre med Bluetooth trådløsteknologi

Finn ut hva du kan gjøre med Bluetooth trådløsteknologi på en Mac-maskin.

Du kan gjøre følgende med Bluetooth:

• utveksle eller synkronisere data mellom Bluetooth-aktiverte datamaskiner og enheter
  • bruke et Bluetooth-aktivert trådløst tastatur eller mus
  • koble til en Bluetooth-kompatibel skriver, headset, hodetelefoner eller høyttalere
  • dele en Internett-forbindelse med andre Bluetooth-enheter

Merknader:

1. iPhone-brukere kan se iPhone-supportsiden for å få informasjon om Bluetooth-bruk direkte relatert til iPhone.
  2. Hvis datamaskinen ikke ble levert med en forhåndsinstallert Bluetooth-modul, kan du koble en USB Bluetooth-adapter til datamaskinen for å bruke Bluetooth trådløsteknologi. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Some USB Bluetooth adaptors may not allow wireless keyboard or mouse to wake some Macs from sleep.

Hvis du vil vite mer, kan du søke etter Bluetooth i Mac Hjelp eller se følgende artikler i kunnskapsbasen:

Bluetooth: Pairing Your Computer With a Bluetooth-Enabled Phone
Bluetooth: Sette opp Apple Wireless Keyboard
Bluetooth: How to Set Up Your Apple Wireless Mouse