Mac OS X: Slik bruker du tastaturet til å utføre handlinger

Hvis du aktiverer funksjonen Full tastaturtilgang, kan du bruke tastaturet til å utføre mange handlinger på datamaskinen.

Det kan være nyttig hvis du vil arbeide på en annen måte eller har en funksjonshemming.

Ved bruk av tastaturet kan du velge symboler i Dock og knapper på verktøylinjen i Finder. I enkelte Mac OS X-programmer kan du velge menykommandoer eller angi valg i vinduer, dialogruter eller paletter.

Åpne Systemvalg, klikk på Tastatur, og klikk deretter på fanen Full tastaturtilgang.

Hvis du aktiverer funksjonen Musetaster, kan du bruke talltastaturet til å flytte musen.

Dette dokumentet inneholder informasjon fra Hjelpsenter, som er hjelpesystemet som følger med datamaskinen.