LCD-skjermer: Hvordan deaktivere knappkontroll

Knappkontrollen som brukes til å slå på Apple LCD-skjermer kan deaktiveres for å unngå at skjermen slås på eller av ved et uhell.

Denne prosedyren virker for disse skjermene:

• Apple Studio Display 15
  • Apple Studio Display 17 (LCD)
  • Apple Cinema HD Display
  • Apple Cinema Display (20-tommers)

Mac OS X

1. Trykk på og hold nede Kommando- og Skift-tastene, og hold dem nede mens du utfører trinn 2.
    2. Berør knappen på venstre side av skjermen for å åpne Skjermer-panelet i Systemvalg. (Du kan også åpne Systemvalg fra Apple-menyen og så velge Skjermer mens du fremdeles holder nede Kommando- og Skift-tastene.)
    3. Slipp Kommando- og Skift-tastene.
    4. Klikk på Valg-fanen mens Skjermer-valgpanelet er åpent.
    5. Klikk på avkrysningsruten "aktiver skjermknapp" for å slå bryterfunksjonen av eller på.
    6. Lukk Systemvalg.

Mac OS 9

1. Trykk på og hold nede Kommando- og Skift-tastene, og hold dem nede mens du utfører trinn 2.
    2. Berør knappen på venstre side av skjermen for å åpne Skjermer-kontrollpanelet. (Du kan også åpne Skjermer-kontrollpanelet fra Apple-menyen mens du fremdeles holder nede Kommando- og Skift-tastene.)
    3. Slipp Kommando- og Skift-tastene.
    4. Klikk på Valg mens Skjermer-kontrollpanelet er åpent.
    5. Klikk på avkrysningsruten "aktiver skjermknapp" for å slå bryterfunksjonen av eller på.
    6. Lukk Skjermer-kontrollpanelet.