Mac OS X Mail: Hva er et winmail.dat-vedlegg?

Du lurer kanskje på hva winmail.dat-vedlegg er--vedlegg som Mail viser med et "spørsmålstegn-over-tekst"-ikon.

Vedlegget betyr at e-posten ble sent fra et Microsoft e-postprogram (slik som Outlook og Microsoft Exchange-klienten, og inneholder rik tekst-informasjon - hvordan skrifttyper, farger og spesielle formateringer slik som understreket og fet, skal vises i e-posten (vedlegget vises ikke i Outlook, men vises i Mail, det kan vises i andre e-postprogram som en MIME type kalt "application/ms-tnef").

Slik unngår du disse vedleggene

For å unngå å se disse vedleggene i fremtiden ber du avsenderen om å fjerne krysset for "Send til denne mottakeren i Microsoft rikt tekstformat", eller innstillinger i e-postklienten før de sender meldingen.

For mer informasjon vennligst se dette Microsoft support dokumentet.

Viktig: Referanser til websider og produkter fra tredjepart er bare ment for informasjon, og innebærer ingen oppfordring eller anbefaling. Apple påtar seg ikke noe ansvar for valg, ytelse eller bruk av informasjon eller produkter som finnes på websider fra tredjepart. Apple gir denne informasjonen bare som en tjeneste til våre brukere. Apple har ikke testet informasjonen på disse websidene, og står ikke inne for nøyaktighten eller påliteligheten. Det er en iboende risiko forbundet med bruk av informasjon eller produkter som finnes på Internett, og Apple påtar seg ikke noe ansvar i denne forbindelsen. Vær oppmerksom på at en webside fra tredjepart er uavhengig av Apple og at Apple ikke har noen form for kontroll over innholdet på den websiden. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.