MacBook Air: Hvordan konfigurere MacBook Air med Oppsettassistent

Første gang du slår på MacBook Air-maskinen, starter Oppsettassistent. Oppsettassistent hjelper deg med å legge inn nødvendig Internett-informasjon og konfigurere en brukerkonto på MacBook Air-maskinen. Du kan også overføre informasjon trådløst fra en annen Mac-maskin under oppsettet.

Merk: Hvis du ikke vil bruke Oppsettassistent til å overføre informasjon første gang du starter opp MacBook Air-maskinen, kan du gjøre det senere ved hjelp av Overføringsassistent. Gå til Programmer-mappen, åpne Verktøy og dobbeltklikk på Overføringsassistent.

Slik konfigurerer du MacBook Air:

1. Følg instruksjonene i Oppsettassistent til du kommer til "Har du allerede en Mac?"- skjermbildet.

2. Foreta en enkel konfigurering eller en konfigurering med overføring:

• Hvis du vil gjøre en enkel konfigurering, velger du "Ikke overfør informasjon nå" og klikker på Fortsett. Følg resten av meldingene for å velge trådløst nettverk, konfigurere en konto og avslutte Oppsettassistent.

• Hvis du vil konfigurere med overføring, må du først sette opp en annen Mac som har en optisk stasjon. Følg deretter instruksjonene i denne artikkelen.

Merk: Hvis du allerede har startet Oppsettassistent på MacBook Air-maskinen, kan du forlate den midt i prosessen uten å avslutte, gå til den andre datamaskinen for å installere programmet DVD- og CD-deling, og så gå tilbake til MacBook Air-maskinen for å fortsette konfigureringen.

Hvis du leter etter informasjon om hvordan du bruker Overføringsassistent, kan du se denne artikkelen.

Hvis du leter etter informasjon om hvordan du bruker Internett-deling til å optimere dataoverføringen, kan du lese denne artikkelen.

Hvis du leter etter tips og triks for overføringen, kan du lese denne artikkelen.