Laste ned tidligere kjøp

Med iTunes i skyen får du tilgang til tidligere kjøp fra iTunes Store, App Store, iBooks Store og Mac App Store.

Før du begynner

1. Logg deg på med Apple-IDen som du brukte ved det opprinnelige kjøpet.
    Se hvilken Apple-ID du brukte til å laste ned et objekt.
  2. Se om innholdet er tilgjengelig for ny nedlasting. Tidligere kjøpte objekter er kanskje ikke tilgjengelig hvis de ikke lenger finnes i iTunes Store. Hvis du har byttet til et annet land for Apple-IDen, kan du ikke laste ned objekter du har kjøpt i et tidligere land.

Hvis du bruker Familiedeling, kan du følge disse trinnene for å laste ned innholdet til medlemmene i familien din.

Laste ned tidligere kjøp på iPhone, iPad eller iPod touch

Påse at iOS-enheten oppfyller disse systemkravene:

• iOS 4.3.3 eller nyere
    Du trenger iOS 5 eller nyere for å laste ned objekter til iPhone (CDMA-modell).
  • iBooks 3.0 eller nyere for å laste ned bøker

Programmer

1. Trykk på App Store.
  2. Hvis du bruker en iPhone eller iPod touch, trykker du på Oppdateringer og deretter på Kjøpt.
    Hvis du bruker en iPad, trykker du på Kjøpt.
    Menylinje på iOS-enhet
  3. Finn objektet du vil laste ned.
  4. Trykk på Last ned -symbolet. Når appen er lastet ned, kan du åpne den på Hjem-skjermen.

Musikk

1. Trykk på Innstillinger > Musikk og påse at Vis all musikk er på.
  2. Trykk på Musikk-appen.
  3. Finn objektet du vil laste ned.
    Musikk-app som viser Pacific Air: Stop Talking
  4. Trykk på Last ned -symbolet.

Filmer, TV-programmer eller musikkvideoer

1. Trykk på Innstillinger > Videoer og påse at Vis all videoer er på.
  2. Trykk på Videoer-appen.
  3. Trykk på Musikk, Musikkvideoer eller TV-programmer nederst på siden.
    Menylinje i Videoer-app
  4. Finn objektet du vil laste ned.
  5. Trykk på Last ned -symbolet.

Bøker

Følg denne framgangsmåten for å laste ned kjøpte bøker:

1. Trykk på iBooks. Hvis du bruker iBooks 3.2 eller eldre, trykker du på Butikk.
    Menylinje i iBooks
  2. Trykk på Kjøpt i det nederste navigeringsfeltet.
  3. Trykk på boken du vil laste ned.

Lydbøker, ringetoner og toner

Hvis du har tatt en sikkerhetskopi av disse objektene på Mac eller PC, kan du synkronisere objektene med iOS-enheten. Du kan ikke laste ned disse objektene på nytt fra iTunes i skyen.

Tilleggsinformasjon

Hvis du ikke finner et objekt under Musikk eller Videoer med disse trinnene, kan du forsøke å laste den ned fra iTunes Store-appen:

• iPhone eller iPod touch: Trykk på iTunes Store-appen og gå til Mer > Kjøpt.
  • iPad: Trykk på iTunes Store-appen og deretter på Kjøpt.

Spille av tidligere kjøp på Apple TV

Du trenger Apple TV (2. generasjon eller nyere) for å spille av innhold på Apple TV. Noen funksjoner krever nyeste versjon av Apple TV-programvaren. Hvis de er tilgjengelig i 1080p, kan du spille av tidligere kjøpte 720p HD TV-programmer og filmer i 1080p.

Filmer og TV-programmer

1. På hovedmenyen til Apple TV velger du Filmer > Kjøpt eller TV-programmer > Kjøpt.
  2. Velg objektet du vil se.
  3. Velg Spill.

Musikk og musikkvideoer

1. Velg Musikk på hovedmenyen til Apple TV.
  2. Marker sangen du vil lytte til.

Laste ned tidligere kjøp på Mac eller PC

Påse at Mac-maskinen eller PCen oppfyller disse systemkravene:

• iTunes 10.3 eller nyere
    Du trenger iTunes 10.6 eller nyere for å laste ned tidligere kjøpte filmer og TV-programmer.
  • iTunes-konto i et land hvor iTunes i skyen er tilgjengelig

iTunes Store

1. Åpne iTunes og gå til iTunes Store.
  2. Klikk på Kjøpt under Hurtigkoblinger.
    Hurtigkoblinger
  3. Velg innholdstypen du vil laste ned (musikk, filmer, TV-programmer, apper eller bøker).
  4. Marker Ikke i mitt bibliotek for å vise kjøpt innhold som ikke finnes på datamaskinen.
    Skjermbildet Kjøpt
  5. Finn objektet du vil laste ned. Du kan bla ved hjelp av menyen til venstre. Hvis du har mer enn 2000 sanger, vil du se Nylige kjøp i stedet for Alle sanger eller Album.
  6. Klikk på nedlastingssymbolet  ved siden av objektet du vil laste ned.
    Hvis du allerede har et objekt i biblioteket, vil ikke nedlastingssymbolet bli vist.

Mac App Store

1. Åpne Mac App Store.
    Aktuelt-fane i Mac App Store
  2. Klikk på Kjøp øverst i vinduet. Da vises apper du har kjøpt.
  3. Klikk på Installer eller Last ned.

Få hjelp

Du kan finne svaret på spørsmålet ditt nedenfor:

Når du har lastet ned kjøpene dine, bør du sikkerhetskopiere iTunes-biblioteket. Tidligere kjøp kan være utilgjengelige hvis de har blitt refundert eller ikke finnes i iTunes Store.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.

Sist endret:
Nyttig?
52% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)