FaceTime-kamera: Meldingen "Kameraet brukes av et annet program"

FaceTime-kameraet kan bare brukes av ett program om gangen. Meldingen "Kameraet brukes av et annet program" kan vises når du prøver på en videosamtale.

Hvis du får meldingen ovenfor, følger du denne framgangsmåten:

1. Avslutt alle programmer som bruker FaceTime-kameraet. Hvis du ikke vet hvilke programmer som kan bruke FaceTime-kameraet, avslutter du alle åpne programmer. Eksempler på noen (men ikke alle) programmer som kan bruke FaceTime-kameraet kan være iChat, iMessage og PhotoBooth.
  2. Åpne kun ett program og bruk FaceTime-kameraet.
  3. Hvis problemet vedvarer og du bruker et eksternt kamera, kobler du tilkoblingskabelen fra datamaskinen og kameraet, venter noen sekunder og setter deretter pluggen godt (uten tvang) tilbake i kameraet og datamaskinen.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.