Hvordan importere iCal-kalendere fra Microsoft Entourage

Lær hvordan du skal importere kalendere til iCal fra Microsoft Entourage.

1. Åpne iCal.
  2. Velg Importer fra Arkiv-menyen
  3. Klikk på Importer Entourage-data for å aktivere det alternativet.
  4. Klikk på Importer.

Tips: Import av store kalenderfiler med mange gjentakende hendelser kan ta én time eller mer. En roterende disk vises mens iCal importerer filen, noe som betyr at du skal vente. Straks filen er importert, endres markøren til en peker igjen, og du kan nå bruke iCals andre funksjoner.

iCal importerer ikke Entourages ferier fordi feriefiler allerede er tatt med i iCal. Entourage-oppgaver importeres som oppgaveobjekter.

Viktig: Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple er bare ment for informasjon, og innebærer ingen anbefaling eller oppfordring fra Apple. Kontakt leverandøren for ytterligere informasjon.