Om sikkerhetsoppdatering v1.1 for Safari 3 beta 3.0.4

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsoppdatering v1.1 for Safari 3 beta 3.0.4 for Windows.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis å ikke videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige programoppgraderinger eller -versjoner er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apples produktsikkerhet på nettstedet Apples produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apples produktsikkerhet under "Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apples produktsikkerhet."

CVE-ID brukes der det er mulig som en henvisning til svakheter for ytterligere informasjon.

Du finner mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer under "Apples sikkerhetsoppdateringer."

Sikkerhetsoppdatering v1.1 for Safari 3 beta 3.0.4

Sikkerhetsoppdatering v 1.1 for Safari 3 beta 3.0.4 gir løsning på et problem som ble introdusert i sikkerhetsoppdatering Safari 3 beta 3.0.4. Dette problemet kan gjøre at Safari avsluttes uventet når du blar til bestemte websider.

Det er ingen endring med sikkerhetsinnholdet som gis i sikkerhetsoppdatering Safari 3 beta 3.0.4. Sikkerhetsinnholdet i sikkerhetsoppdatering for Safari 3 beta 3.0.4 og sikkerhetsoppdatering v1.1 for Safari 3 beta 3.0.4 kan fås her.

Sikkerhetsoppdatering v1.1 for Safari 3 beta 3.0.4 vil bli installert over sikkerhetsoppdateringen Safari 3 beta 3.0.4, og installasjonen av den anbefales for å løse Safari-problemet.

På systemer der sikkerhetsoppdateringen Safari 3 beta 3.0.4 ennå ikke er installert, behøver du bare å installere sikkerhetsoppdatering v1.1 for Safari 3 beta 3.0.4.