Om sikkerhetsinnholdet i AirPort Extreme-oppdatering 2007-001

Dette dokumentet er en beskrivelse av sikkerhetsinnholdet i AirPort Extreme-oppdatering 2007-001, som kan lastes ned og installeres via innstillinger under Programvareoppdatering eller fra Apple-nedlastinger.

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis å ikke videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før en fullstendig undersøkelse er gjennomført og eventuelle nødvendige programoppgraderinger eller -versjoner er tilgjengelige. Du finner mer informasjon om Apples produktsikkerhet på nettstedet Apples produktsikkerhet.

Du finner mer informasjon om PGP-nøkkelen for Apples produktsikkerhet under "Slik bruker du PGP-nøkkelen for Apples produktsikkerhet."

CVE-ID brukes der det er mulig som en henvisning til svakheter for ytterligere informasjon.

Du finner mer informasjon om andre sikkerhetsoppdateringer under "Apples sikkerhetsoppdateringer."

AirPort Extreme-oppdatering 2007-001

• AirPort

CVE-ID: CVE-2006-6292

Tilgjengelig for: Mac OS X v10.4.8, Mac OS X Server v10.4.8

Effekt: Personer som angriper det trådløse nettverket kan forårsake systemkrasj

Beskrivelse: Minneavlesning utenfor området kan inntreffe under behandling av nettverksrammer trådløse nettverk. En angriper i nærheten kan klare å utløse systemkrasj ved å sende en skadelig nettverksramme til et påvirkelig system. Dette problemer gjelder Core Duo-versjonen av Mac mini-, MacBook- og MacBook Pro-datamaskiner med trådløs funksjon. Andre systemer påvirkes ikke, herunder Core 2 Duo-versjonene. Denne oppdateringen løser problemet ved å gjennomføre ytterligere kontroll og godkjenning av nettverksrammer i trådløse nettverk. LMH har meldt fra om dette problemet.