Slik laster du ned iPadOS 17

Finn ut hvordan du laster ned iPadOS 17.

No alt supplied for Image

Før du laster ned ny programvare, er det en god idé å sikkerhetskopiere enheten for å være sikker på at du har en kopi av den viktige informasjonen din. Velg sikkerhetskopimetoden din.

Kontroller kompatibiliteten

Du får bare se oppdateringer som er kompatible med den gjeldende programvareversjonen din. Hvis du ikke har lastet ned den gjeldende versjonen, får du ikke se alternativet for å laste ned den nyeste versjonen.

Finn ut hvilke iPad-modeller som er kompatible med iPadOS 17.

Finn ut mer om iPadOS 17.

Last ned iPadOS 17

Når du laster ned den nyeste versjonen av iPadOS, endres ikke dataene og innstillingene dine.

Oppdater iPad automatisk

Slå på automatiske oppdateringer:

1. Gå til Innstillinger > Generelt > Oppdatering > Automatiske oppdateringer.

2. Slå på Last ned iPadOS-oppdateringer og Installer iPadOS-oppdateringer.

Når en oppdatering er tilgjengelig, laster iPad ned og installerer oppdateringen over natten mens den lader og er koblet til Wi-Fi. Du varsles før en oppdatering installeres.

For å slå av automatiske oppdateringer går du til Innstillinger > Generelt > Oppdatering > Oppdater automatisk.

Oppdater iPad manuelt

Hvis du vil sjekke om en programvareoppdatering er tilgjengelig, går du til Innstillinger > Generelt > Oppdatering.

Skjermen viser den installerte versjonen av iPadOS og om en oppdatering er tilgjengelig.