Om sikkerhetsinnholdet i iOS 16.5 og iPadOS 16.5

I dette dokumentet beskrives sikkerhetsinnholdet i iOS 16.5 og iPadOS 16.5.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

iOS 16.5 og iPadOS 16.5

Utgitt 18. mai 2023

Accessibility

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Et personvernproblem ble løst gjennom forbedret sensurering av private data i loggoppføringer.

CVE-2023-32388: Kirin (@Pwnrin)

Accessibility

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Rettigheter og personverninnstillinger som er angitt for denne appen, kan bli brukt av en skadelig app

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-32400: Mickey Jin (@patch1t)

Accounts

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En angriper kan lekke e-postadressene til brukerkontoer

Beskrivelse: Et problem med tillatelser ble løst gjennom forbedret sensurering av sensitiv informasjon.

CVE-2023-34352: Sergii Kryvoblotskyi fra MacPaw Inc.

Oppføring lagt til 5. september 2023

Apple Neural Engine

Tilgjengelig for enheter med Apple Neural Engine: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (3. generasjon) og nyere, iPad Air (3. generasjon) og nyere samt iPad mini (5. generasjon)

Virkning: Et program kan være i stand til å få opphøyde rettigheter

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av minnet.

CVE-2023-32425: Mohamed GHANNAM (@_simo36)

Oppføring lagt til 5. september 2023

AppleMobileFileIntegrity

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret rettighetstildeling.

CVE-2023-32411: Mickey Jin (@patch1t)

Associated Domains

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan bryte ut av sandkassen

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-32371: James Duffy (mangoSecure)

Cellular

Tilgjengelig for: iPhone 8 og iPhone X

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand til å starte utilsiktet kodekjøring

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

CVE-2023-32419: Amat Cama of Vigilant Labs

Core Location

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan få tilgang til sensitiv stedsinformasjon

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av buffere.

CVE-2023-32399: Adam M.

Oppføring oppdatert 5. september 2023

CoreServices

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom bedre sensurering av sensitive opplysninger.

CVE-2023-28191: Mickey Jin (@patch1t)

GeoServices

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan få tilgang til sensitiv stedsinformasjon

Beskrivelse: Et personvernproblem ble løst gjennom forbedret sensurering av private data i loggoppføringer.

CVE-2023-32392: Adam M.

Oppføring oppdatert 5. september 2023

ImageIO

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av et bilde kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2023-32372: Meysam Firouzi @R00tkitSMM fra Mbition Mercedes-Benz Innovation Lab i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

Oppføring oppdatert 5. september 2023

ImageIO

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av et bilde kan føre til utilsiktet kodekjøring

Beskrivelse: En bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret grenseverdikontroll.

CVE-2023-32384: Meysam Firouzi @R00tkitsmm i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

IOSurfaceAccelerator

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan avsløre kjerneminne

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2023-32354: Linus Henze fra Pinauten GmbH (pinauten.de)

IOSurfaceAccelerator

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å forårsake uventet systemavslutning eller lese kjerneminnet

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2023-32420: CertiK SkyFall Team og Linus Henze of Pinauten GmbH (pinauten.de)

Oppføring oppdatert 5. september 2023

Kernel

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan utilsiktet kjøre kode med kjernerettigheter

Beskrivelse: Et problem med typeforveksling ble løst gjennom forbedret kontroll.

CVE-2023-27930: 08Tc3wBB fra Jamf

Kernel

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan utilsiktet kjøre kode med kjernerettigheter

Beskrivelse: Et problem med bruk etter frigjøring ble løst gjennom forbedret minnestyring.

CVE-2023-32398: Adam Doupé fra ASU SEFCOM

Kernel

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å få rotrettigheter

Beskrivelse: En kappløpssituasjon ble løst med forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2023-32413: Eloi Benoist-Vanderbeken (@elvanderb) fra Synacktiv (@Synacktiv) i samarbeid med Trend Micro Zero Day Initiative

LaunchServices

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Et program kan omgå Gatekeeper-kontroller

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst med forbedrede kontroller.

CVE-2023-32352: Wojciech Reguła (@_r3ggi) fra SecuRing (wojciechregula.blog)

libxml2

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Flere problemer i libxml2

Beskrivelse: Flere problemer med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2023-29469: OSS-Fuzz og Ned Williamson fra Google Project Zero

CVE-2023-42869: OSS-Fuzz og Ned Williamson fra Google Project Zero

Oppføring lagt til 21. desember 2023

MallocStackLogging

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å få rotrettigheter

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret filhåndtering.

CVE-2023-32428: Gergely Kalman (@gergely_kalman)

Oppføring lagt til 5. september 2023

Metal

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Et logisk problem ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2023-32407: Gergely Kalman (@gergely_kalman)

Model I/O

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av en 3D-modell kan føre til at prosessminne avsløres

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2023-32368: Mickey Jin (@patch1t)

NetworkExtension

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan få tilgang til sensitiv stedsinformasjon

Beskrivelse: Dette problemet ble løst med forbedret sladding av sensitiv informasjon.

CVE-2023-32403: Adam M.

Oppføring oppdatert 5. september 2023

NSURLSession

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan bryte ut av sandkassen

Beskrivelse: Problemet ble løst med forbedringer i filhåndteringsprotokollen.

CVE-2023-32437: Thijs Alkemade fra Computest Sector 7

Oppføring lagt til 5. september 2023

PDFKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Åpning av en PDF-fil kan føre til uventet appavslutning

Beskrivelse: Et problem med tjenestenekt ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2023-32385: Jonathan Fritz

Photos

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Rist for å angre kan gjøre at slettede bilder vises igjen, uten at det kreves autentisering

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-32365: Jiwon Park

Photos

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Bilder i albumet Skjulte bilder kan være synlige uten autentisering via Visuelt søk

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-32390: Julian Szulc

Sandbox

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å beholde tilgangen til systemets konfigurasjonsfiler selv om tillatelsen er opphevet

Beskrivelse: Et problem med autorisering ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2023-32357: Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit), Koh M. Nakagawa fra FFRI Security, Inc., Kirin (@Pwnrin), Jeff Johnson (underpassapp.com) og Csaba Fitzl (@theevilbit) fra Offensive Security

Security

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan kanskje få tilgang til sensitiv brukerinformasjon

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret rettighetstildeling.

CVE-2023-32367: James Duffy (mangoSecure)

Share Sheet

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan kanskje få tilgang til sensitiv brukerinformasjon

Beskrivelse: Et problem med personvern ble løst gjennom forbedret behandling av midlertidige filer.

CVE-2023-32432: Kirin (@Pwnrin)

Oppføring lagt til 5. september 2023

Shortcuts

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En snarvei kan være i stand til å bruke sensitive opplysninger gjennom visse handlinger uten å spørre brukeren

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-32391: Wenchao Li og Xiaolong Bai fra Alibaba Group

Shortcuts

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret rettighetstildeling.

CVE-2023-32404: Mickey Jin (@patch1t), Zhipeng Huo (@R3dF09) fra Tencent Security Xuanwu Lab (xlab.tencent.com) og en anonym forsker

Siri

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En person med fysisk tilgang til en enhet kan klare å se kontaktinformasjon via låst skjerm

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedrede kontroller.

CVE-2023-32394: Khiem Tran

SQLite

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan være i stand til å omgå personvernpreferanser

Beskrivelse: Problemet ble løst ved å legge til begrensninger for ytterligere SQLite-loggføring.

CVE-2023-32422: Gergely Kalman (@gergely_kalman), og Wojciech Reguła fra SecuRing (wojciechregula.blog)

Oppføring oppdatert 02. juni 2023

StorageKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan endre beskyttede deler av filsystemet

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret rettighetstildeling.

CVE-2023-32376: Yiğit Can YILMAZ (@yilmazcanyigit)

System Settings

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Det kan hende at brannmurinnstillingen for en app ikke trer i kraft etter at innstillingsappen avsluttes

Beskrivelse: Dette problemet ble løst med forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2023-28202: Satish Panduranga og en anonym forsker

Telephony

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand til å forårsake uventet appavslutning eller utilsiktet kodekjøring

Beskrivelse: Et problem med bruk etter frigjøring ble løst gjennom forbedret minnestyring.

CVE-2023-32412: Ivan Fratric fra Google Project Zero

TV App

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan få tilgang til sensitiv stedsinformasjon

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret håndtering av buffere.

CVE-2023-32408: en anonym forsker

Weather

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan få tilgang til sensitiv stedsinformasjon

Beskrivelse: Dette problemet ble løst med forbedret sladding av sensitiv informasjon.

CVE-2023-32415: Wojciech Regula fra SecuRing (wojciechregula.blog) og en anonym forsker

WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av nettinnhold kan føre til avsløring av sensitive opplysninger

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

WebKit Bugzilla: 255075
CVE-2023-32402: Ignacio Sanmillan (@ulexec)

Oppføring oppdatert 21. desember 2023

WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av nettinnhold kan føre til avsløring av sensitive opplysninger

Beskrivelse: Et problem med bufferoverflyt ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

WebKit Bugzilla: 254781
CVE-2023-32423: Ignacio Sanmillan (@ulexec)

WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand til å bryte seg ut av sandkassen Nettinnhold. Apple kjenner til en rapport om at dette problemet kan ha blitt utnyttet aktivt.

Beskrivelse: Problemet ble løst gjennom forbedret grensekontroll.

WebKit Bugzilla: 255350
CVE-2023-32409: Clément Lecigne fra Googles Threat Analysis Group og Donncha Ó Cearbhaill fra Amnesty Internationals Security Lab

WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av nettinnhold kan føre til avsløring av sensitive opplysninger. Apple kjenner til en rapport om at dette problemet kan ha blitt utnyttet aktivt.

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

WebKit Bugzilla: 254930
CVE-2023-28204: en anonym forsker

Dette problemet ble først håndtert i Rapid Security Response iOS 16.4.1 (a) and iPadOS 16.4.1 (a).

WebKit

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utilsiktet kodekjøring. Apple kjenner til en rapport om at dette problemet kan ha blitt utnyttet aktivt.

Beskrivelse: Et problem med bruk etter frigjøring ble løst gjennom forbedret minnestyring.

WebKit Bugzilla: 254840
CVE-2023-32373: en anonym forsker

Dette problemet ble først håndtert i Rapid Security Response iOS 16.4.1 (a) and iPadOS 16.4.1 (a).

Wi-Fi

Tilgjengelig for: iPhone 8 og nyere, iPad Pro (alle modeller), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (5. generasjon og nyere) og iPad mini (5. generasjon og nyere)

Virkning: En app kan avsløre kjerneminne

Beskrivelse: Dette problemet ble løst med forbedret sladding av sensitiv informasjon.

CVE-2023-32389: Pan ZhenPeng (@Peterpan0927) fra STAR Labs SG Pte. Ltd.

Ytterligere anerkjennelser

Accounts

Vi vil gjerne takke Sergii Kryvoblotskyi fra MacPaw Inc. for hjelpen.

CloudKit

Vi vil gjerne takke Iconic for hjelpen.

Find My

Vi vil gjerne takke Abhinav Thakur, Artem Starovoitov, Hodol K og en anonym forsker for hjelpen.

Oppføring lagt til 21. desember 2023

libxml2

Vi vil gjerne takke OSS-Fuzz og Ned Williamson fra Google Project Zero for hjelpen.

Reminders

Vi vil gjerne takke Kirin (@Pwnrin) for hjelpen.

Security

Vi vil gjerne takke Brandon Toms for hjelpen.

Share Sheet

Vi vil gjerne takke Kirin (@Pwnrin) for hjelpen.

Transporter

Vi vil gjerne takke James Duffy (mangoSecure) for hjelpen.

Oppføring lagt til 21. desember 2023

Wallet

Vi vil gjerne takke James Duffy (mangoSecure) for hjelpen.

WebRTC

Vi vil gjerne takke Dohyun Lee (@l33d0hyun) fra PK Security og en anonym forsker for hjelpen.

Oppføring lagt til 21. desember 2023

Wi-Fi

Vi vil gjerne takke Adam M. for hjelpen.

Oppføring lagt til 21. desember 2023

Wi-Fi Connectivity

Vi vil gjerne takke Adam M. for hjelpen.

Oppføring oppdatert 21. desember 2023

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.