Bruk Stemmeisolasjon eller Bredt spektrum under en samtale på iPhone og iPad

Når du vil at stemmen din skal høres enda tydeligere under en FaceTime- eller telefonsamtale, kan du slå på Stemmeisolasjon, som fokuserer på stemmen din og blokkerer støy fra omgivelsene. Når du vil at stemmen din og alle lydene rundt deg skal høres i en FaceTime-samtale, kan du slå på Bredt spektrum, slik at omgivelseslyder ikke filtreres.

Dette trenger du

• Hvis du vil bruke Stemmeisolasjon eller Bredt spektrum under en lyd- eller videosamtale med FaceTime, trenger du iOS 15 eller nyere.

• Hvis du vil bruke Stemmeisolasjon under en telefonsamtale, må du ha iOS 16.4 eller nyere. Bredt spektrum er ikke tilgjengelig under telefonsamtaler.

• Med iOS 15 eller nyere er Stemmeisolasjon og Bredt spektrum også tilgjengelige i enkelte tredjepartsapper.

Du kan bruke Stemmeisolasjon og Bredt spektrum på disse enhetene:

• iPhone XR, iPhone XS-modeller og nyere

• iPad (8. generasjon) og nyere

• Alle iPad Pro 11-tommers modeller

• iPad Pro (12,9-tommers, 3. generasjon) og nyere

• iPad Air (3. generasjon) eller nyere

• iPad mini (5. generasjon) eller nyere

Slå på Stemmeisolasjon eller Bredt spektrum

1. Under samtalen sveiper du ned fra øverst til høyre på skjermen for å åpne Kontrollsenter.

2. Trykk på Mikrofon.

En iPhone-skjerm med Kontrollsenter åpent og Mikrofon-knappen synlig.
  3. Velg Stemmeisolasjon eller Bredt spektrum.

Valget ditt påvirker kun appen du bruker under samtalen. Stemmeisolasjon eller Bredt spektrum forblir aktivert for appen til du velger en annen Mikrofon-innstilling.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.