Motta retrospektive anslag for eggløsning på Apple Watch

Apple Watch Series 8 eller nyere og alle Apple Watch Ultra-modeller kan bruke håndleddstemperaturdata for å anslå dagen for eggløsning etter at den har funnet sted, og forbedre Anslått menstruasjon-funksjonen.

En iPhone som viser en gjeldende sykluslogg i Syklus.

Dette trenger du

• Apple Watch Series 8 eller nyere eller hvilken som helst Apple Watch Ultra-modell.
  • Syklus må være konfigurert med anslag for eggløsning aktivert og ingen pågående syklusfaktorer.
  • Søvn må være konfigurert med Spor søvn med Apple Watch og Søvnfokus aktivert.
  • Søvnfokus må være aktivert i minst fire timer per natt i fem netter for å få nøyaktige håndleddstemperaturdata.

Se anslått eggløsning

Når et anslag for den sannsynlige eggløsningen er tilgjengelig, mottar du en varsling på Apple Watch eller iPhone. I Helse-appen på iPhone eller Syklus-appen på Apple Watch, vises den anslåtte eggløsningen som en lyselilla oval form i Eggløsning.

Slik fungerer retrospektiv anslått eggløsning

Apple Watch Series 8 eller nyere og alle Apple Watch Ultra-modeller bruker håndleddstemperaturdata for å oppdage temperaturøkningen som ofte oppstår etter eggløsning. Avanserte algoritmer bruker håndleddstemperaturdata og loggførte syklusdata for å anslå det sannsynlige tidspunktet for eggløsningen.

Få de beste resultatene

• Loggfør menstruasjonen din nøyaktig i Syklus.
  • Ha på deg Apple Watch hver natt med Søvnfokus aktivert.
  • Påse at Apple Watch har god passform. Remmen bør være festet stramt, men komfortabelt, og baksiden av Apple Watch må ligge inntil huden.
  • Bruk Apple Watch Series 8 eller nyere eller hvilken som helst Apple Watch Ultra-modell regelmessig i minst to sykluser for å samle inn nattlig håndleddstemperaturdata. Hvis klokken er reparert, eller hvis du sammenkobler og bruker en ny klokke, må du ha på deg den nye klokken i minst to sykluser før du kan se anslått eggløsning igjen.

Andre faktorer

Ulike faktorer kan påvirke tilgjengeligheten av anslått eggløsning.

• Det er kanskje ikke nok håndleddstemperaturdata til å anslå eggløsningen for en syklus. Du må ha på deg Apple Watch hver natt i to sykluser med Søvnfokus aktivert for at anslått eggløsning skal være tilgjengelig.
  • Håndleddstemperaturdata kan også påvirkes av ulike miljømessige og fysiologiske faktorer.
  • Eggløsningen kan ha skjedd uten en endring i temperaturen, eventuelt var kanskje temperaturendringer for liten til å gi et anslag.
  • Eggløsning skjer kanskje ikke hver syklus.

Dette bør du vite

• Syklus bør ikke brukes som prevensjon.
  • Data fra Syklus skal ikke brukes for å stille diagnoser.
  • Anslåtte eggløsninger er kun anslag, og garanterer ikke at eggløsningen har forekommet.
  • Anslått eggløsning er bare tilgjengelig i enkelte land og regioner. Finn ut hvor funksjonen er tilgjengelig.