Del helsedataene dine med helsepersonell

Deling av data fra Helse-appen kan føre til grundigere og mer informerte samtaler med legen og helsetjenesteteamet ditt.

Dette trenger du

• En iPhone med iOS 15 eller nyere eller iPad med iPadOS 17 eller nyere.
  • En iCloud-konto med Helse slått på og tofaktorautentisering aktivert.

Del helsedataene dine

Hvis du bor i USA, kan du dele helsedataene dine med helsetjenesteleverandører som deltar.

1. Åpne Helse-appen på iPhone eller iPad.
  2. Hvis du bruker iPhone, trykker du på Deling-fanen. Hvis du bruker iPad, trykker du på  for å åpne sidepanelet. Deretter trykker du på Deling.
  3. Trykk på Del med legen din.
  4. Følg instruksjonene på skjermen for å velge hvilke emner du vil dele med legen din.
  5. Trykk på Del.

Ved å bruke sitt eget helsejournalsystem kan helsetjenesteteamet ditt gjennomgå dataene du deler. Du kan stoppe deling eller administrere hvilke typer helsedata som deles når som helst fra Deling-fanen i Helse-appen på iPhone eller iPad.