Slik bruker du 35-watts USB-C-strømadapter med to porter

Du kan bruke 35-watts USB-C-strømadapter med to porter for å lade opptil to enheter samtidig.

35-watts kompakt USB-C-strømadapter med to porter

35-watts kompakt USB-C-strømadapter med to porter

35-watts USB-C-strømadapter med to porter

35-watts USB-C-strømadapter med to porter

Lad én enhet

Hvis du vil lade én enhet, kobler du den til hvilken som helst av USB-C-portene på strømadapteren.

Lad to enheter

Hvis du vil lade to enheter, kobler du enhetene til hvilken som helst av portene på strømadapteren. Når du kobler til to enheter, fordeles strømmen automatisk mellom dem basert på enhetenes strømbehov. For de fleste enheter deles strømmen jevnt når du lader to enheter samtidig. Eksempel:

• Hvis du kobler til en bærbar Mac og en iPhone eller iPad, mottar hver enhet opptil 17,5 watt.

• Hvis du kobler til en iPhone og en iPad, mottar hver enhet opptil 17,5 watt.

• Hvis du kobler til en bærbar Mac eller en iPhone og en Apple Watch eller AirPods, mottar den bærbare Macen eller iPhonen opptil 27,5 watt og Apple Watch eller AirPods mottar opptil 7,5 watt.

Hvis en av enhetene trenger mer strøm, kobler du den andre enheten og ladekabelen fra strømadapteren.

Hvis enheten din ikke lader, mister ladningen eller lader sakte

Enheten din trenger kanskje mer strøm enn strømadapteren kan levere over en eller to porter. Prøv disse løsningene:

• Prøv å lade en enkelt enhet for å påse at enheten kan få mest mulig strøm fra strømadapteren.

• Hvis du bare lader en enkelt enhet, kobler du fra en eventuell ladekabel som ikke er i bruk.

• Prøv en annen ladekabel – helst den som fulgte med enheten.

• Kontroller at enhetene dine ikke trenger mer enn 35 watt strøm, som er den maksimale kapasiteten som strømadapteren kan levere.

• Hvis enheten fortsatt ikke lader, er enheten kanskje ikke kompatibel med de nyeste USB PD-spesifikasjonene.

Hvis enheten fortsatt ikke vil lade etter at du har prøvd løsningene ovenfor, kontakter du Apple.