Gjenopprett slettede tekstmeldinger på iPhone eller iPad

I iOS 16, iPadOS 16.1 eller nyere kan du gjenopprette samtaler og meldinger du har slettet i Meldinger-appen.

Slik gjenoppretter du en slettet melding eller samtale

1. Trykk på Rediger på samtalesiden i Meldinger. Hvis du tidligere har slått på Meldingsfilter, vises ikke Rediger-knappen. Trykk i stedet på Filtre på samtalesiden.

2. Trykk på Vis nylig slettetIngen alternativ tekst for bilde.

Trykk på Rediger på samtalesiden i Meldinger for å finne alternativet for å vise nylig slettede meldinger.

3. Velg samtalene med meldingene du vil gjenopprette, og trykk deretter på Gjenopprett.

Trykk på samtalen som inneholder meldinger du vil gjenopprette på Nylig slettet-siden i Meldinger.

4. Trykk på Gjenopprett melding eller Gjenopprett [antall] meldinger.

Du må ha iOS 16, iPadOS 16.1 eller nyere for å gjenopprette slettede meldinger og samtaler. Du kan bare gjenopprette meldinger og samtaler som ble slettet i løpet av de siste 30 til 40 dagene. Hvis du sletter en melding før du oppdaterer til iOS 16, iPadOS 16 eller nyere, kan du ikke gjenopprette meldingen.

Finn ut hvordan du sletter en melding eller en samtale i Meldinger på iPhone