Slett filmer og TV-programmer i Apple TV-appen

Fjern videoer du har lastet ned til en iPhone, iPad, Mac eller PC.

Slett filmer og TV-programmer på iPhone eller iPad

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Trykk på «Bibliotek», og deretter på «Nedlastet». Hvis Nedlastet ikke vises, kan det være at du ikke har noen objekter lagret på enheten.

3. Sveip til venstre på objektet du vil slette, og trykk på «Slett».

4. Bekreft når du blir bedt om det.

Alternativet «Slett på iPhone» når du sveiper til venstre på objektet du vil slette

Slett filmer og TV-programmer på Mac

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Klikk på «Nedlastet» i sidepanelet for å finne objektet du vil slette.

3. Flytt pekeren over objektet du vil slette, og klikk deretter på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

4. Klikk på «Slett fra Bibliotek», og bekreft når du blir bedt om det.

Slett filmer og TV-programmer på en PC

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Klikk på Bibliotek-fanen og velg «Nedlastet». Hvis «Nedlastet» ikke er i Bibliotek-fanen, klikker du på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst, og deretter slår du på «Nedlastet».

3. Flytt pekeren over objektet du vil slette, og klikk deretter på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

4. Klikk på «Slett fra Bibliotek», og bekreft når du blir bedt om det.

Hvis du ikke får slettet filmer eller TV-programmer

• Skjul objektet: Hvis du skjuler et objekt, fjernes det fra biblioteket ditt når du er pålogget med Apple-ID-en din.

• Slå av synkronisering med datamaskinen: Hvis du brukte en USB-kabel for manuell synkronisering av filmer og TV-programmer fra en Mac eller PC til en iPhone eller iPad, kan du slå av synkroniseringen for å fjerne innholdet fra biblioteket ditt.

• Se om objektet er lastet ned: Hvis du ser Last ned-symboletLast ned-symboletved siden av en film eller en episode, er objektet lastet ned på enheten din. Hvis du ikke ser Last ned-symboletLast ned-symbolet, er ikke filmen eller episoden lastet ned.

Slett apper og andre mediefiler

Det kan være at du ikke får kjøpt eller lastet ned bestemte typer mediefiler. Det avhenger av hvilket land du er i. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt.