Legg til et Disney MagicMobile Pass i Lommebok på iPhone

Du kan legge til et Disney MagicMobile Pass i Lommebok-appen. Deretter bruker du iPhone eller Apple Watch for å gå inn i deltakende Disney-fornøyelsesparker.

For å legge til et Disney MagicMobile Pass på iPhone trenger du følgende:

• Den nyeste versjonen av iOS eller watchOS.

• En Apple‑ID som er logget på iCloud og har tofaktorautentisering aktivert.

• My Disney Experience-appen og en gyldig konto

• Billetter eller reservasjoner til en deltakende Disney-fornøyelsespark som er knyttet til My Disney Experience-kontoen din

Kontakt Disney for å få informasjon om hvilke fornøyelsesparker som deltar, og besøk Disneys nettsted for å få mer informasjon om MagicMobile Pass.

Slik legger du til et Disney MagicMobile Pass på iPhone

1. Åpne My Disney Experience-appen, og logg inn på kontoen din.

2. Trykk på Disney MagicMobile Pass på appmenyen.

3. Trykk på Set Up Your Pass (Konfigurer kortet ditt).

4. Hvis du har mer enn ett MagicMobile Pass, velger du kortene du vil legge til.

5. Trykk på Legg til i Lommebok.

add-to-apple-wallet-logo
  6. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen med å legge til MagicMobile-kortet ditt.

Når du legger til et MagicMobile Pass på iPhone, legger du det også automatisk til på en sammenkoblet Apple Watch.

Aktiv adgang slås på automatisk, slik at du kan bruke MagicMobile Pass med bare et trykk. Du trenger ikke å åpne Lommebok-appen eller engang vekke eller låse opp enheten. Når du legger til flere MagicMobile-kort på en enhet, slås Aktiv adgang på for dem alle.

For å dele MagicMobile-kortet ditt må du bruke My Disney Experience-appen.

Slik bruker du et Disney MagicMobile Pass på iPhone eller Apple Watch

Du kan bruke et MagicMobile Pass på iPhone eller Apple Watch til å komme inn i deltakende Disney-fornøyelsesparker med bare et trykk. Du trenger ikke å vekke eller låse opp enheten.

1. Hold toppen av iPhone eller skjermen på Apple Watch i nærheten av den kontaktløse billettleseren.

2. Når kortet er lest, vises en hake og Ferdig på enheten.

3. Hvis du har mer enn ett MagicMobile Pass på enheten:

• iPhone: Sveip til neste kort.

• Apple Watch: Klokken velger automatisk neste kort.

Hvis du må lade iPhone

Avhengig av iPhone-modellen du har, kan du bruke MagicMobile Pass selv når iPhonen er tom for batteri.

Hvis du trenger hjelp med MagicMobile Pass

• For å få hjelp med My Disney Experience-kontoen din eller konfigurering eller bruk av MagicMobile Pass må du ta kontakt med Disney.