Tilpass Mail-varslingene på iPhone eller iPad

Få lydvarsler når du mottar en ny e-post eller vis antall uleste e-poster i innboksen på startskjermen.

Endre Mail-varslingene dine

1. Trykk på Mail i Innstillinger.

2. Trykk på Varslinger.

3. Trykk på Tilpass varslinger.

4. Trykk på e-postkontoen.

5. Slå på innstillingene du ønsker å bruke, for eksempel Varsler eller Merker.

Når du slår på Merker, vises antallet uleste e-poster i innboksen over Mail-appen på startskjermen.

Når du slår på Varsler, får du muligheten til å tilpasse lydene og endre varseltonen eller ringetonen. Lyden du velger blir spilt av når du mottar en ny e-post.