Se Apple Pay-transaksjonshistorikken din

Se de siste transaksjonene for kreditt- eller debetkortene du bruker med Apple Pay.

Du ser kanskje transaksjoner fra kreditt- eller debetkortkontoen din, herunder fra alle enhetene du bruker med Apple Pay samt det fysiske kortet ditt.1 Avhengig av banken eller kortutstederen din, ser du imidlertid kanskje bare transaksjonene som ble utført med den aktuelle enheten du bruker.

Se Apple Pay-transaksjonshistorikken din på iPhone

1. På iPhone åpner du Lommebok-appen.
  2. Trykk på et kort for å se en liste med de siste transaksjonene dine.
  3. Trykk på en transaksjon for å se mer informasjon eller rapportere et problem.

Se Apple Pay-transaksjonshistorikken din på Apple Watch

1. På Apple Watch åpner du Lommebok-appen.
  2. Trykk på et kort for å se en liste med de siste transaksjonene dine.
  3. Trykk på en transaksjon for å se flere detaljer.

Se Apple Pay-transaksjonshistorikken din på en Mac med Touch ID, iPad eller Apple Vision Pro

1. Åpne innstillingene for Lommebok og Apple Pay på enheten.
    • På Mac med Touch ID velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger (eller Systemvalg) og deretter klikker du på Lommebok og Apple Pay.
    • På iPad eller Vision Pro går du til Innstillinger > Lommebok og Apple Pay.
  2. Velg et kort.
  3. Velg Transaksjoner-fanen.
  4. Trykk på en transaksjon for å se mer informasjon.

Enkelte transaksjoner samsvarer kanskje ikke med den endelige belastningen. Avhengig av banken eller kortutstederen din ser du kanskje bare autorisasjonsbeløp. Eventuelt ser du kanskje andre transaksjonsbeløp fra steder som restauranter, bensinstasjoner, hoteller og leiebilselskaper.

Hvis du har koblet kontoen din til et kvalifisert debet- eller kredittkort i Lommebok, kan det være et generisk daglig tidsstempel i transaksjonshistorikken din.

For å se nøyaktige oppføringer for transaksjonene dine kan du sjekke kontoutskriften for kreditt- eller debetkortet ditt.

Finn ut hvordan du ser Apple Card-transaksjonshistorikken din.

Bestrid en kreditt- eller debetkortbelastning i Apple Pay

Hvis du trenger å bestride en belastning i Apple Pay, må du ta kontakt med banken eller kortutstederen din.

1. Transaksjonshistorikken på enheten kan være utilgjengelig i enkelte land. Ta kontakt med debetkort- eller kredittkortutstederen din for å se den fullstendige transaksjonshistorikken.