Om hurtiglading på Apple Watch

Finn ut hva du trenger for å hurtiglade Apple Watch Ultra og nyere samt Apple Watch Series 7 og nyere.*

*Apple Watch SE-modeller støtter ikke hurtiglading.

Magnetisk hurtiglader-til-USB-C-kabel til Apple Watch

Med hurtiglading kan batterinivået på Apple Watch Series 7 og nyere gå fra 0 prosent til 80 prosent på rundt 45 minutter. Batterinivået på Apple Watch Ultra kan gå fra 0 prosent til 80 prosent på rundt en time.*

Hurtiglading krever en magnetisk USB-C-hurtigladekabel. Du kan identifisere denne kabelen og skille den fra andre ladere ut ifra USB-C-kontakten og aluminiumet rundt den magnetiske laderen.

Du trenger også en av disse strømadapterne:

• 18-watts, 20-watts, 29-watts, 30-watts, 61-watts, 87-watts eller 96-watts USB-C-strømadapter fra Apple

• En sammenlignbar USB-C-strømadapter fra en tredjepart som støtter strømforsyning via USB (USB-PD) på 5 W eller mer

Hurtiglading kan få problemer med å fungere hvis det er for varmt eller for kaldt. Hvis du har aktivert funksjonaliteten for mobilnett på Apple Watch, må du holde den sammenkoblede telefonen innenfor rekkevidde av Apple Watch ved hurtiglading.

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple-strømadapter du har, ser du hvilket wattforbruk som er angitt oppå eller på undersiden adapteren:

Apple-strømadapter der wattforbruket vises

* Apple Watch Ultra 2-testing av batterilevetid ble utført av Apple i august 2023 med førlanseringsmodeller av Apple Watch Ultra 2 (GPS + Cellular) sammenkoblet med en iPhone. Alle enhetene ble testet med førlansert programvare. Batterilevetiden varierer avhengig av bruk, mobildekning, konfigurasjon og en rekke andre faktorer. Faktiske resultater kan variere. Apple Watch-testing av daglig batterilevetid ble utført av Apple i august 2023 med førlanseringsmodeller av Apple Watch Series 9 (GPS) og Apple Watch Series 9 (GPS + Cellular) sammenkoblet med en iPhone. Alle enhetene ble testet med førlansert programvare. Batterilevetiden varierer avhengig av bruk, mobildekning, konfigurasjon og en rekke andre faktorer. Faktiske resultater kan variere. Testing av batterilevetiden på Apple Watch Ultra, Apple Watch Series 8 (GPS), og Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) ble utført av Apple i August 2022 med førlanseringsmodeller av Apple Watch som var sammenkoblet med en iPhone hver. Alle enhetene ble testet med førlansert programvare. Batterilevetiden varierer avhengig av bruk, mobildekning, konfigurasjon og en rekke andre faktorer. Faktiske resultater kan variere.  Testing av batterilevetiden på Apple Watch Series 7 (GPS), og Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) ble utført av Apple i August 2021 med førlanseringsmodeller av Apple Watch som var sammenkoblet med en iPhone hver. Alle enhetene ble testet med førlanseringsprogramvare. Ladetiden varierer avhengig av region, innstillinger og miljøfaktorer. Faktiske resultater vil variere. All testingen ble utført med den magnetiske USB-C-hurtigladekabelen for Apple Watch og en 20-watts USB-C-strømadapter fra Apple.

Hurtiglading støttes på Apple Watch Ultra og nyere samt Apple Watch Series 7 og nyere. Apple Watch SE-modeller støtter ikke hurtiglading.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.