Bruk I fokus på iPad eller Studio Display

I fokus bruker maskinlæring for å justere ultravidvinkelkameraet foran når du bruker videoapper som FaceTime på en kompatibel iPad-modell eller en Mac tilkoblet Studio Display. Når du beveger deg, hjelper I fokus å holde deg og andre som er med deg, i rammen.

Dette trenger du

I fokus fungerer med disse iPad- og Mac-modellene:

Du kan bruke I fokus under en FaceTime-samtale og med andre kompatible videoapper.

Slik slår du på eller av I fokus

1. Under en videosamtale i FaceTime, eller når du bruker video i en kompatibel app, åpner du Kontrollsenter ved å sveipe ned fra øverst til høyre på skjermen på iPad, eller klikke på Kontrollsenter-symboletNo alt supplied for Image i menylinjen på Mac.

iPad-skjerm som viser en FaceTime-samtale med Kontrollsenter synlig, inkludert Videoeffekter-knappen
  2. Trykk eller klikk på Videoeffekter-knappenNo alt supplied for Image.

3. Trykk eller klikk på I fokus-knappenNo alt supplied for Image for å slå funksjonen på eller av.

iPad-skjerm som viser en FaceTime-samtale med alternativer for videoeffekter synlig

På iPad kan du også slå I fokus på og av under FaceTime-anrop ved å trykke på videominiatyrbildet av deg selv, og deretter trykke på I fokus-knappenNo alt supplied for Image.

Finn ut mer

Finn ut hvordan du bruker FaceTime til å foreta video- og lydanrop fra iPad eller Mac.