Slik klargjør du iPhone eller Apple Watch for innbytte fra Europa

Hvis du valgte å dra nytte av innbytte ved kjøp av en ny iPhone eller Apple Watch, mottar du et sett i posten med alt du trenger for å sende tilbake den gamle enheten. Her er alt du trenger å vite om klargjøring og pakking av den gamle enheten.

Før du sender iPhonen

1. Sikkerhetskopier iPhone.

2. Oppdater iPhone til nyeste versjon av iOS.

3. Fjern iPhonen din fra Apple-ID-enhetslisten.

4. Hvis du skal sende inn en iPhone som er sammenkoblet med en Apple Watch, må du fjerne sammenkoblingen med Apple Watch. Når du fjerner sammenkoblingen, oppretter iPhone en sikkerhetskopi av Apple Watch.

5. Gå til Innstillinger > Meldinger, og slå av iMessage.

6. Slett iPhonen din.

7. Lad telefonen helt og slå den av.

8. Ta SIM-kortet ut av iPhonen hvis den har et, og oppbevar det på et trygt sted. Husk å ta ut SIM-kortet før du sender telefonen til Apple, for Apple kan ikke returnere det til deg. Apple er ikke ansvarlig for tap av data.

9. Fjern skjermbeskytteren og/eller etuiet. Hvis disse er inkludert i esken, blir de resirkulert og kan ikke returneres til deg.

Før du sender Apple Watch

1. Oppdater Apple Watch til nyeste versjon av watchOS.

2. Fjern Apple Watch fra listen over Apple-ID-enheter.

3. Opphev sammenkoblingen om slett Apple Watch. Når du fjerner sammenkoblingen, oppretter iPhone en sikkerhetskopi av Apple Watch.

4. Fjern remmen fra Apple Watch. Hvis den er inkludert i esken, blir den resirkulert og kan ikke returneres til deg.

apple-watch-packout-step2-v1

Pakk din iPhone eller Apple Watch

Viktig: Hvis du har kjøpt en ny iPhone og Apple Watch og bytter inn både en brukt iPhone og en brukt Apple Watch, mottar du separate, identiske innbyttingssett for hvert av produktene. Disse innbyttesettene kan leveres på forskjellige dager. Påse at du pakker de riktige bruktproduktene i riktig innbyttesett ved å sjekke at WO-nummeret på returadresselappen samsvarer med bestillingsnummeret i e-postbekreftelsen for innbyttet. Du må iverksette en separat innbytteprosess for hvert produkt du ønsker å bytte inn og pakke hvert innbytteprodukt i en egen boks. Du kan finne mer informasjon om hvordan du bytter inn eller resirkulerer Apple-produktet ditt, på nettet.

1. Brett ut klaffene i hver ende av kartongen, selve kartongen og de polstrede klaffene i den andre enden av kartongen. Plasser iPhone- eller Apple Watch mellom de polstrede klaffene.

watch-iphone-tradein-emea-step1-v1
  2. Brett de polstrede klaffene sikkert over iPhone eller Apple Watch.

watch-iphone-tradein-emea-step2-v1
  3. Brett kartongen på nytt til det siste panelet.

watch-iphone-tradein-emea-step3-v1
  4. Fjern teipestrimmelen fra det siste panelet på kartongen. Brett den siste klaffen på kartongen, og trykk godt for å feste den med teipstrimmelen. Brett endeklaffene på kartongen og trykk godt for å feste dem med teipstrimmelen.*

watch-iphone-tradein-emea-step4-v1

*Apple er ikke ansvarlig for skader som oppstår under sending.

Send iPhone eller Apple Watch til Apple

1. Hvis returadresselappen er inkludert, fester du den utenpå emballasjen. Pass på at returadresselappen skjuler hele den gamle adresselappen, eller at du fjerner den gamle adresselappen før du fester den nye adresselappen.

2. Hvis det følger med en handelsfaktura, fester du den utenpå emballasjen. Hvis du ikke fester handelsfakturaen utenpå emballasjen, kan det føre til at pakken ikke kan leveres. Handelsfakturaer er bare et krav i enkelte europeiske land.

3. Finn navnet til transportøren på etiketten (eller et annet sted på emballasjen), og gå til nettstedet deres for å avtale henting eller finne et leveringssted.

4. Be transportøren om en kvittering for henting.

5. Sjekk e-posten for forsendelsen av den nye enheten for en kobling der du kan sjekke statusen for innbyttet.

Finn ut mer

Hvis du har spørsmål om salg og produkter, går du til Ta kontakt med Apple.

Se svar på vanlige spørsmål på nettsiden for Apple Trade In.