Se sangtekster i Apple Music på Mac eller PC

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du følge med når du lytter til favorittlåtene dine, med perfekt tidssynkroniserte sangtekster.

Slik ser du sangtekster på Mac eller PC

1. Åpne Apple Music-appen.

2. Spill en sang fra Apple Music-katalogen.

3. Øverst på skjermen klikker du på SangtekstSangtekst-knappen for å vise eller skjule tidssynkroniserte sangtekster. Hvis tidssynkroniserte sangtekster ikke er tilgjengelige, kan det hende du ser hele sangteksten i stedet.

Apple Music-appen på Mac som viser Sangtekst-knappen og tidssynkroniserte sangtekster

Hvis sangteksten er feil eller utilgjengelig for en sang

Du kan rapportere sangtekster med mangler eller feil, ved å gå til www.apple.com/feedback/apple-music.html.

Finn ut hvordan du ser sangtekster på andre enheter

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt.

«Umbrella (feat. JAY Z)» skrevet av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell og Shawn Carter