Se tekster i Apple Music på Android

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du følge med på tekster med perfekt synkronisering når du lytter til favorittlåtene dine.

Android viser tidssynkroniserte tekster

Slik ser du sangtekster på Android

1. Åpne Apple Music-programmet.
  2. Spill av en sang fra Apple Music-katalogen.
  3. Trykk på sangen som spilles av, nederst på skjermen.
  4. For å vise eller skjule sangtekster trykker du på Sangtekster knappen Sangtekster nederst på skjermen.
    • Hvis tidssynkroniserte tekster er tilgjengelige, vises de automatisk på skjermen.
    • Hvis tidssynkroniserte tekster ikke er tilgjengelige, kan det være mulig at hele sangteksten vises i stedet.

Hvis du ikke ser tekster på Android

Hvis Sangtekst-knappen Sangtekst-knappen er nedtonet, spiller du en sang som ikke er fra Apple Music-katalogen, teksten er ikke tilgjengelig for den sangen, eller du er ikke koblet til internett.

Slik rapporterer du manglende eller feil tekst

1. Trykk og hold på et vers mens tidssynkroniserte tekster vises.
  2. I delingsarket som vises, trykker du på linjene du vil rapportere.
  3. Trykk på Rapporter et problem nederst på delingsarket.
  4. Følg fremgangsmåten på skjermen for å rapportere problemet.

Tilgjengeligheten av Apple Music kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet eller området ditt.

«Umbrella (feat. JAY Z)» skrevet av Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell, Shawn Carter

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.