Hvis du ikke kan endre plasseringen av tjenestedata i Server i macOS Big Sur

Før du endrer plasseringen av tjenestedata i Server i macOS Big Sur, må du sørge for at Server har full disktilgang.

Denne artikkelen er beregnet på administratorer av bedrifts- og utdanningsnettverk.

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, klikk på Sikkerhet og personvern, og klikk deretter på Personvern.
  2. Klikk på Full disktilgang.
  3. Klikk på låsen , og angi deretter administratorpassordet.
  4. Klikk på Legg til-knappen , og velg deretter Server-programmet. Hvis Server er åpen, blir du bedt om å avslutte og åpne programmet på nytt.

Du kan nå åpne Server og endre plasseringen til tjenestedataene.