Fjern kort fra Lommebok

Du kan fjerne kort som feriestedskort, boardingkort, bonuskort og billetter til arrangementer fra Lommebok-appen på iPhone og Apple Watch. Noen utløpte kort kan bli skjult automatisk.

Slik fjerner du et kort fra Lommebok

1. På iPhone åpner du Lommebok-appen.

2. Trykk på kortet du vil fjerne.

3. Trykk på Mer-knappensymbolet med tre prikker, og trykk deretter på Kortinformasjon.

4. Trykk på Fjern kort, og bekreft.

Bonuskort i Lommebok-appen

Når du fjerner et kort fra Lommebok-appen på iPhone, kan det også hende at kortet fjernes fra en sammenkoblet Apple Watch.

Du må bruke Hjem-appen for å fjerne et husnøkkel-kort. Du kan ikke fjerne et husnøkkel-kort direkte i Lommebok-appen.

Utløpte kort

Noen begrensede kort eller engangskort, for eksempel boardingkort eller billetter til arrangementer, blir automatisk skjult etter at de utløper. Disse kortene flyttes til en egen liste, der du kan se dem, slutte å skjule dem eller slette dem:

• Hvis du slutter å skjule et kort, sendes det tilbake til hovedvisningen i Lommebok-appen.

• Hvis du sletter et kort, fjernes det permanent.

Slik kan du se, slette eller slutte å skjule utløpte kort på iPhone

1. I Lommebok-appen på iPhone blar du til bunnen og trykker på Vis utløpte kort.

ios-16-iphone-13-pro-wallet-expired-passes
  2. Trykk på et kort for å se detaljene.

3. Trykk på Ikke skjul for å sende kortet tilbake til hovedvisningen i Lommebok-appen, eller trykk på Slett for å fjerne det.

Du kan også trykke på Rediger for å slette eller slutte å skjule flere kort samtidig.

Slik kan du se, slette eller slutte å skjule utløpte kort på Apple Watch

1. I Lommebok-appen på Apple Watch trykker du på Vis utløpte kort.

2. Trykk på et kort for å se detaljene.

3. Bla ned og trykk på Ikke skjul for å sende kortet tilbake til hovedvisningen i Lommebok-appen, eller trykk på Slett for å fjerne det.

Hvis du ikke vil skjule de utløpte kortene dine automatisk, kan du slå denne funksjonen av i Lommebok og Apple Pay-innstillingene på enten iPhone eller Apple Watch. Hvis du slår av Skjul utløpte kort på en av de sammenkoblede enhetene dine, blir ikke disse kortene skjult på den andre sammenkoblede enheten heller.