Slett apper fra Apple Watch

Du kan administrere Apple Watch-appene direkte på klokken eller ved å bruke Apple Watch-appen på iPhone.

Slik sletter du apper fra Apple Watch

1. Trykk på Digital Crown for å se alle appene dine på Hjem-skjermen.

watchos-10-series9-delete-app
  2. Trykk og hold på skjermen til appene rister.

3. Trykk påSlett-knappenSlett-knappen på appen du vil fjerne, og trykk deretter på Slett app for å bekrefte. Ikke alle innebygde apper kan fjernes. Sletteknappen vises ikke for apper som ikke kan slettes.

4. Trykk på Digital Crown for å avslutte.

Hvis du fjerner en app fra iPhone, slettes appen også fra Apple Watch. Hvis du vil gjenopprette en app, inkludert innebygde Apple-apper, kan du laste den ned fra App Store på iPhone eller Apple Watch.

Slik administrerer du appene på klokken via iPhone

1. Åpne Watch-appen på iPhone, og deretter trykker du på Min klokke-fanen.

2. Rull til delen Installert på Apple Watch, og finn appen du vil fjerne.

ios-17-iphone-15-pro-watch-my-watch-apps-installed-available
  3. Trykk på appen, og deretter slår du av Vis app på Apple Watch.

Finn ut mer om apper på Apple-enhetene dine

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke er kontrollert eller testet av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.