Slik avslutter du et abonnement på Apple TV+

Finn ut hvordan du avslutter abonnementet ditt på nettet.

Slik avslutter du et abonnement på Apple TV+

1. Gå til tv.apple.com.
  2. Velg kontosymbolet  øverst på siden. (Hvis du ikke ser kontosymbolet, kan du trykke eller klikke på Logg på, og deretter logge på med Apple-ID-en din.)
  3. Velg Innstillinger.
  4. Bla til Abonnementer og velg Administrer.
  5. Velg Avslutt abonnement.

Hvis du fremdeles trenger hjelp

Hvis du ikke kunne avslutte abonnementet ditt på tv.apple.com, avslutter du abonnementet under Innstillinger. Eller du kan kontakte Apple-kundestøtte.

Hvis du trenger å be om tilbakebetaling, går du til reportaproblem.apple.com og logger på med samme Apple-ID som du brukte til å registrere deg for Apple TV+.

Abonnementer avsluttes på en litt annen måte i Israel og Sør-Afrika. Finn ut mer om spesielle omstendigheter for disse landene og regionene.