Forbedre navigering for elbil og personvern

Forbedre navigering for elbil beskytter informasjonen din og lar deg velge hva du vil dele.

Hvis du velger å aktivere Forbedre navigering for elbil, kan Apple velge å samle inn følgende informasjon:

• eventuelle ladestopp som legges inn i ruten

• om batteriet går tomt i løpet av turen

• gjenværende batteritid

• hvor lang tid det vil ta å lade opp bilen på et ladestopp langs ruten

• gjenværende rekkevidde for bilen

• data om bilens strømbruk

Dette gjør det mulig for Apple å bli bedre på å beregne batterilading. Apple oppbevarer dataene anonymt for å forbedre navigering for elbil og andre posisjonsbaserte Apple-produkter og -tjenester. Du kan slå av Forbedre navigering for elbil når som helst ved å gå til Innstillinger > Kart > Forbedre navigering for elbil.