Hvis du ser feil 14 når du oppdaterer eller gjenoppretter iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ser feil 14 på datamaskinen.

Hvis iPhone, iPad eller iPod touch kjørte iOS 13 og hadde lite ledig lagringsplass før du prøvde å oppdatere, kan du oppleve en av disse tingene:

• Du ser denne meldingen på datamaskinen: «[Enhetsnavn] kunne ikke gjenopprettes. Det oppstod en ukjent feil (14).» Enheten starter i gjenopprettingsmodus.

• Enheten fryser mens Apple-logoen vises på skjermen.

Prøv å oppdatere enheten igjen

Hvis enheten fryser mens Apple-logoen vises på skjermen, starter du enheten på nytt.

Hvis enheten fremdeles er i gjenopprettingsmodus, kan du følge disse trinnene for å oppdatere til iOS eller iPadOS 14.6 eller nyere:*

1. Hvis du har en Mac med macOS Catalina eller nyere, må du sørge for at datamaskinen er oppdatert. Hvis du har en Mac med macOS Mojave eller eldre eller en PC, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av iTunes.

2. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel.

3. Finn enheten på datamaskinen din.

4. Når du blir bedt om å oppdatere eller gjenopprette enheten, klikker du på Oppdater for å installere programvaren på nytt og beholde de personlige dataene dine.

* Hvis du tidligere har forsøkt å oppdatere til en eldre versjon av iOS eller iPadOS, kan du prøve å oppdatere enheten igjen til iOS eller iPadOS 14.6 eller nyere.