Apper og personvern – Safari

Safari-appsymbol

Personvernerklæring

Personvernpraksisen for Safari-appen kan omfatte håndtering av data som beskrevet under. For mer informasjon, se Apples personvernerklæring

Finn ut hvordan Apple lar deg administrere personvernvalgene dine.

Disse dataene kan bli samlet inn og knyttet til identiteten din:

fotosymbol  Brukerinnhold

• Annet brukerinnhold

Identifikatorer

• Bruker-ID
  • Enhets-ID

tannhjulsymbol  Diagnostikk

• Ytelsesdata
  • Andre diagnostikkdata

«Data som ikke knyttes til deg»-symbol

Disse dataene kan bli samlet inn, men knyttes ikke til identiteten din:

posisjonssymbol  Posisjon

• Omtrentlig plassering

Nettleserhistorikk

Bruksdata

• Produktinteraksjon

Diagnostikk

• Krasjdata

Finn ut mer

For å forstå svarene fra Apple bedre, se personverndefinisjoner og -eksempler.

Personvernpraksisen kan for eksempel variere basert på funksjonene du bruker, eller alderen din. Finn ut mer.