Hvis Made for iPhone-høreapparatet ditt har problemer med lydkvaliteten når det er koblet til en iPhone 12-modell

Det kan hende du hører uventet støy fra enkelte Made for iPhone-høreapparater.

Når Made for iPhone-høreapparatet ditt er koblet til iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro eller iPhone 12 Pro Max, kan det hende du hører:

• høy statisk støy

• avbrudd i lyden

• forvrengt lyd

For å fikse dette må du oppdatere iPhone til iOS 14.2.1 eller nyere.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.