Last ned apper på Apple TV

Bruk App Store til å finne apper og spill til Apple TV. Hvis du bruker en Apple TV (3. generasjon), må du oppdatere programvaren for å laste ned apper.

Slik laster du ned apper på Apple TV

1. Åpne App Store-programmet.
  2. Utforsk programmene eller søk etter programmet du vil laste ned.
  3. Velg prisen eller Hent-knapp. Hvis du ser «Åpne»-knappen i stedet for en pris eller «Hent»-knappen, har du allerede kjøpt eller lastet ned programmet.

Hvis programmet vises med «Hent»-knappen i stedet for en pris i App Store, er programmet gratis. Du blir ikke belastet for å laste ned programmer som er gratis. I enkelte gratisprogrammer kan du foreta kjøp eller registrere abonnementer i programmet. Med abonnementer og kjøp i programmer får du blant annet tilgang til flere funksjoner og mer innhold. Finn ut mer om kjøp i app og abonnementer.

Slik finner du apper du har kjøpt

Apper vises på Hjem-skjermen. Du kan flytte apper rundt på Hjem-skjermen eller skjule dem.

Finner du ikke en app på Hjem-skjermen? Hvis du bruker en Apple TV (3. generasjon), kan du se om appen er skjult. Gå til Innstillinger > Hovedmeny for å velge og oppheve skjuling av apper.

Hvis du ikke finner App Store

App Store er ikke tilgjengelig på Apple TV (3. generasjon). For å hente nye apper som du kan bruke på Apple TV (3. generasjon), må du oppdater programvaren.

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple TV-modell du har, kan du lese om hvordan du identifiserer Apple TV-modellen din.

Hvis du får problemer med å laste ned programmer

For å kunne kjøpe programmer fra App Store trenger du en Apple-ID og en betalingsmåte. Selv om du bare laster ned gratisprogrammer, må du uansett kanskje registrere en betalingsmåte.