Om tilgjengeligheten av EKG-appversjonene på Apple Watch

Funksjonene i EKG-appen kan variere avhengig av landet ditt eller regionen din.

Finn din versjon av EKG-appen

På grunn av forskrifter i landet ditt eller regionen din er det ikke sikkert at EKG-appen i versjon 1 eller 2 er tilgjengelig. Slik kan du sjekke hvilken versjon av EKG-appen du har på Apple Watch eller iPhone.

På Apple Watch

1. Åpne Innstillinger-appen.

2. Trykk på Hjerte, og deretter på EKG.

Versjonsnummeret til EKG-appen vises.

På iPhone

1. Åpne Helse-appen.

2. Trykk på Bla gjennom-fanen, og trykk deretter på Hjerte.

3. Trykk på EKG, og trykk deretter på Om.

Versjonsnummeret til EKG-appen står oppført i Om-delen ved siden av Funksjonversjon.