Slik tilbakestiller du AirPods Max

Finn ut hvordan du starter AirPods Max på nytt hvis du har problemer, eller tilbakestiller dem til fabrikkinnstillinger.

Støykontroll-knapp, Digital Crown og statuslys

Slik omstarter eller tilbakestiller du AirPods Max:

• Først lader du dem noen minutter.

• Om du har problemer med AirPods Max, kan du starte dem på nytt. Trykk på og hold inne støykontroll-knappen og Digital Crown til LED-lyset blinker oransje.

• Du kan også tilbakestille AirPods Max til fabrikkinnstillinger. Trykk på og hold inne støykontroll-knappen og Digital Crown i 15 sekunder, til LED-lyset blinker oransje og deretter hvitt.

• Etter at du har tilbakestilt AirPods Max, kan du koble dem til iOS- eller iPadOS-enheten, eller koble dem til Mac eller annen enhet.

AirPods Max kan assosieres med én Apple-ID. Hvis du vil bruke AirPods Max som noen andre har brukt, må de først fjerne dem fra sin Apple-ID.