Konfigurer AirPods Max med Mac og andre Bluetooth-enheter

Finn ut hvordan du konfigurerer AirPods Max med Mac, Android-enheten eller en annen Bluetooth-enhet.

Bruk AirPods Max med Mac

Sørg for Macen har macOS Big Sur 11.1 eller nyere.

Hvis du har konfigurert AirPods Max med iPhone og har en Mac som er logget på iCloud med samme Apple-ID, kan det hende at AirPods Max er klare til å brukes med Macen. Hvis de ikke kobles til, setter du AirPods Max på ørene og klikker på KontrollsenterBildet har ingen alternativ tekst på menylinjen. Klikk på Bluetooth, og velg AirPods Max på listen.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis AirPods Max ikke vises i KontrollsenterBildet har ingen alternativ tekst, kobler du AirPods Max til Macen:

1. På Macen velger du Systemvalg i Apple-menyen , og klikker deretter på Bluetooth.

2. Sørg for at Bluetooth er på.

3. Trykk og hold inne støykontroll-knappen på AirPods Max til statuslampen blinker hvitt.

4. Klikk på Koble til ved siden av AirPods Max i Enheter i nærheten-listen.

Bildet har ingen alternativ tekst

Hvis lyden fortsatt spilles av fra høyttalerne på Macen, klikker du på KontrollsenterBildet har ingen alternativ tekst på menylinjen og kontrollerer at AirPods Max er valgt som utenhet.

Bruk AirPods Max med en enhet som ikke er fra Apple

Du kan bruke AirPods Max som Bluetooth-hodetelefoner med enheter som ikke er fra Apple. Du kan ikke bruke Siri, men du kan lytte og snakke, og du kan bruke Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving. Hvis du vil konfigurere AirPods Max med en Android-telefon eller en annen enhet som ikke er fra Apple,1 følger du denne fremgangsmåten:

1. På en enhet som ikke er fra Apple, går du til innstillingene for Bluetooth og sørger for at Bluetooth er på.2 Hvis du har en Android-enhet, går du til Innstillinger > Tilkoblinger > Bluetooth.

2. Trykk og hold inne støykontroll-knappen på AirPods Max til statuslampen blinker hvitt.

3. Når AirPods Max vises i listen over Bluetooth-enheter, velger du dem.

Finn ut mer

1. Det kan være begrenset hvilke AirPods Max-funksjoner du kan bruke, avhengig av hvilken Bluetooth-enhet de er koblet til.

2. Hvis du ikke finner Bluetooth-innstillingene for enheten, kan du se i brukerhåndboken.