Om de oransje og grønne indikatorene på statuslinjen til iPhone

Med iOS 14 indikerer en oransje prikk, en oransje firkant eller en grønn prikk når mikrofonen eller kameraet brukes av en app.

iPhone med oransje indikator på statuslinjen

En oransje indikator  betyr at mikrofonen
brukes av en app på iPhone.

Denne indikatoren vises som en oransje firkant hvis innstillingen Differensier uten farger er på.
Gå til Innstillinger > Tilgjengelighet > Skjerm og tekststørrelse.

iPhone med grønn indikator på statuslinjen

En grønn indikator  betyr at kameraet eller kameraet og mikrofonen brukes av en app på iPhone.

Finn ut mer om statussymboler og symboler på iPhone