Hvis du mangler GPS-ruter for treningsøktene dine eller helsedata etter oppdatering til iOS 14 og watchOS 7

Hvis du har oppdatert til iOS 14 og watchOS 7 og mangler aktivitets- eller helsedata, kan du lese videre for å finne ut hva du kan gjøre for å forhindre fremtidig tap av data.

Etter oppdatering til iOS 14.0 og watchOS 7.0, legger du kanskje merke til følgende:

• Kart over treningsrutene dine mangler i Mosjon-appen på iPhone for treningsøkter du tidligere har aktivert GPS for fra Apple Watch.
  • Aktivitet, Puls eller andre helserelaterte apper kan ikke starte eller laste inn data på Apple Watch.
  • Mosjon-appen eller Helse-appen kan ikke starte eller laste inn data på iPhone.
  • Helse-appen eller Mosjon-appen rapporterer en unøyaktig mengde datalagring på iPhone.
  • Aktivitet-appen rapporterer en unøyaktig mengde datalagring på Apple Watch.
  • Data om lydnivået i omgivelsene eller lydnivået i hodetelefonene fra Apple Watch mangler i Helse-appen på iPhone.
  • Økt batteritapping på iPhone eller Apple Watch.

Hvis du opplever to eller flere av problemene ovenfor, følger du fremgangsmåten nedenfor.

Fjern sammenkoblingen mellom Apple Watch og iPhone

1. Åpne Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på Min klokke-fanen, og trykk deretter på Alle klokker.
  3. Trykk på Info-knappen ved siden av klokken du vil fjerne sammenkoblingen for.
  4. Trykk på Koble fra Apple Watch.​

Før alt innhold og alle innstillinger på Apple Watch blir slettet, oppretter iPhone en ny sikkerhetskopi av Apple Watch. Du kan bruke sikkerhetskopien til å gjenopprette Apple Watch.

Bekreft iCloud-innstillingene og opprett en sikkerhetskopi

Før du oppretter en sikkerhetskopi, må du sørge for at du har nok iCloud-lagring.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone.
  2. Trykk på navnet ditt, og trykk deretter på iCloud.
  3. Bekreft at Helse er slått på, eller trykk for å slå det på.
  4. Trykk på iCloud-sikkerhetskopiering.
  5. Bekreft at iCloud-sikkerhetskopiering er slått på, eller trykk for å slå det på.
  6. Trykk på Sikkerhetskopier nå for å opprette en sikkerhetskopi, og vent til den er fullført.

For å bekrefte at Helse-informasjonen din er sikkerhetskopiert, trykker du på profilbildet ditt øverst til høyre i Helse-appen. Nederst på skjermen kan du bekrefte når dataene dine ble sikkerhetskopiert sist. Hvis den viste tiden ikke er nylig, venter du til sikkerhetskopien er ferdig og sjekker igjen.

Slett alt innhold og alle innstillinger fra iPhone

1. Åpne Innstillinger-appen.
  2. Trykk på Generelt og deretter på Tilbakestill.
  3. Trykk på Slett alt innhold og alle innstillinger.

Gjenopprett iPhone og Apple Watch fra en sikkerhetskopi

1. Slå på iPhone og gjenopprett den fra iCloud-sikkerhetskopien.
  2. Når gjenopprettingen er fullført, åpner du Watch-appen på iPhone.
  3. Trykk på Start sammenkobling, og vent til sammenkoblingen er fullført.
  4. Trykk på Gjenopprett fra sikkerhetskopi, og velg den nyeste sikkerhetskopien du vil gjenopprette.