Last ned bøker og lydbøker på nytt

For å se bøkene og lydbøkene du tidligere har kjøpt i Apple Books kan du følge denne fremgangsmåten for å laste dem ned på nytt på enheten din.

Slik laster du ned bøker eller lydbøker på nytt på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åpne Bøker-appen og trykk på Leses nå nederst på skjermen.
  2. Trykk på Logg på-knappen Logg på-knapp eller bildet ditt øverst til høyre på skjermen.
  3. Under Mine kjøp trykker du på enten Bøker eller Lydbøker.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du trykke på navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.
  4. Trykk på «Ikke på [enhet]» og deretter på Alle bøker eller Alle lydbøker.
  5. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og trykk på knappen for nedlasting Last ned-knappKan du ikke se det du har kjøpt?

Slik laster du ned bøker og lydbøker på nytt på Mac

1. Åpne Apple Books.
  2. Klikk på Logg på eller navnet ditt nederst til venstre på skjermen.
  3. Under Mine kjøp klikker du på Bøker eller Lydbøker.
  4. Klikk på «Ikke på Mac» for å se kjøpt innhold som ikke er på datamaskinen din.
  5. Klikk på Alle bøker eller Alle lydbøker for å filtrere resultatene.
  6. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og klikk deretter på knappen for nedlasting Last ned-knappKan du ikke se det du har kjøpt?

Slik laster du ned lydbøker på nytt i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes.
  2. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.
    Hvis du bruker Familiedeling, vises Familiekjøp i stedet for Kjøpt.
  3. Velg Lydbøker i menyen i iTunes-vinduet.
  4. Finn lydboken du vil laste ned på nytt.
    Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene til vedkommende.
  5. Klikk på knappen for nedlasting Last ned-knapp for lydboken. Kan du ikke se det du har kjøpt?