Last ned bøker og lydbøker på nytt

Hvis du vil finne bøkene og lydbøkene du tidligere har kjøpt i Apple Books, kan du følge denne fremgangsmåten for å laste dem ned til enheten din på nytt.

Slik laster du ned bøker eller lydbøker på nytt på iPhone

1. Åpne Bøker-appen og trykk på Leses nå nederst på skjermen.

2. Trykk på Logg på-knappenBildet har ingen alternativ tekst eller bildet ditt øverst til høyre på skjermen.

3. Under Mine kjøp trykker du på enten Bøker eller Lydbøker.

4. Hvis du bruker Familiedeling, kan du trykke på navnet til et familiemedlem for å se kjøpene deres.

5. Trykk på «Ikke på [enhet]» og deretter på Alle bøker eller Alle lydbøker.

6. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og trykk deretter påLast ned-knappenBildet har ingen alternativ tekst. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned bøker og lydbøker på nytt på iPad eller Mac

1. Åpne Apple Books.

2. Velg Logg på eller navnet ditt nederst til venstre på skjermen.

3. Under Mine kjøp velger du Bøker eller Lydbøker.

4. Klikk på «Ikke på [enhet]» for å se kjøpt innhold som ikke er på enheten din.

5. Velg Alle bøker eller Alle lydbøker for å filtrere resultatene.

6. Finn boken eller lydboken du vil laste ned, og velg deretter Last ned-knappenBildet har ingen alternativ tekst. Ser du ikke objektet du har kjøpt?

Slik laster du ned lydbøker på nytt i iTunes for Windows

1. Åpne iTunes.

2. Fra menylinjen øverst i iTunes-vinduet velger du Konto > Kjøpt.

3. Hvis du bruker Familiedeling, ser du Kjøp i familien i stedet for Kjøpt.

4. Velg Lydbøker.

5. Finn lydboken du vil laste ned på nytt.

6. Hvis du bruker Familiedeling, kan du velge navnet til et familiemedlem ved siden av Kjøpt for å se kjøpene hennes eller hans.

7. Klikk på Last ned-knappenBildet har ingen alternativ tekst for lydboken. Ser du ikke objektet du har kjøpt?